Social

Drogați, bețivi și șoferi fără permis, tot mai mulți pe drumurile județului

Polițiștii timișeni au depistat în județul Timiș mai multe persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.

În data de 15 aprilie, în jurul orei 15:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Buziaș au depistat, pe strada Principală, din orașul Buziaș, un bărbat, în vârstă de 44 de ani, care a condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.86 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În data de 16 aprilie, în jurul orei 19:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Sânnicolau Mare au depistat în localitatea Gelu și orașul Sânnicolau Mare, din județul Timiș, doi bărbați, în vârstă de 23 și 27 de ani, care au condus sub influența substanțelor psihoactive. În urma testărilor cu aparatul Drugtest, a reieșit că bărbații ar fi consumat substanțe psihoactive (metamfetamină și canabis).

În zilele de 16 și 17 aprilie, polițiștii timișeni au depistat, în localitățile Lovrin și Racovița, din județul Timiș, doi bărbați, în vârstă de 26 și 39 de ani, care ar fi condus fără a poseda permise de conducere.

Duminică, în jurul orei 18:17, polițiștii din cadrul Poliției orașului Sânicolau Mare au depistat, în localitatea Grabaț, din județul Timiș un bărbat, în vârstă de 41 de ani, care a condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.66 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Toți șoferii s-au ales cu dosare penale și vor răspunde în fața legii.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Bază ca afară la Urseni. Sărbătoarea comunităţii Moşniţa/FOTO

Cea mai nouă bază sportivă din judeţul Timiş a fost inaugurată cu mare fast la…

2 ore ago

Anvelope în flăcări. Incendiu puternic duminică la amiază

Duminică, 19 mai, aproape de ora 12, ISU Timiş a fost solicitat să intervină pentru…

5 ore ago

Spectacol şi mulţi căluţi putere şi femei pricepute în arta condusului la Women Rally 2024 – Timișoara

La Timișoara a avut loc prima etapă a Campionatului Național Women Rally – Bosch Car…

6 ore ago

Noaptea Muzeelor a fost, pe vreme de seară, și la Muzeul Național al Banatului/Foto

Ediția din acest an a Nopții Muzeelor a fost întâmpinată în acest an la Muzeul…

6 ore ago

Reabilitarea căii ferate dintre Caransebeș și Arad scârțâie. Ministrul Transporturilor cere un ritm accelerat al lucrăilor

Dacă pe partea de infrastructură rutieră investițiile pentru dezvoltare merg bine, pe partea de infrastructură…

7 ore ago

Descoperă artiștii ce vor concerta anul acesta la TIMIȘOARA MUSIC AWARDS

Timișoara Music Awards, festivalul de muzică ce premiază și promovează talentul artiștilor locali, a stabilit…

7 ore ago