Sport

Bilanţ negativ în cantonamentul din Slovenia, dar antrenorul Andone e optimist

Duminică, Poli a susţinut ultimele două partide amicale în Slovenia, acolo unde echipa s-a aflat în cantonament. A fost 1-3 cu NK Fuzinar Ravne (L2) şi 0-0 cu NK Triglav Kranj (L2). Anterior, Poli a pierdut, 1-2 cu NK Tabor Sezana (L1) şi a câştigat, 2-1 cu NK Brinje Grosuplje (L2).

„Au fost două meciuri în ultima zi de cantonament. Dimineaţă – un meci în care au jucat în mare parte jucători tineri. Un test util, o experienţă importantă pentru ei. Au nevoie de meciuri tari, de meciuri internaţionale, ca să capete experienţă, ca să crească, să progreseze. Un test în care am făcut multe lucruri bune, dar şi unele greşeli. Per total un test util pentru ei. Apoi, după amiază, un meci cu o intensitate mai mare, cu o echipă care a jucat barajul de promovare în sezonul trecut. O echipă înaintată în pregătire. Băieţii au făcut un efort foarte mare, la intensitate mare, ne-am creat câteva situaţii bune de a marca. Din păcate nu am fost inspiraţi la finalizare. Incluzând aici ratarea unui penalty. Dar merită felicitaţi pentru atitudine în primul rând şi pentru jocul făcut”, a declarat Bogdan Andone, antrenorul principal al Politehnicii.

„Per ansamblu a fost un cantonament util, în care am avut condiţii foarte foarte bune, şi, foarte important, fără accidentări majore. Mici contuzii, inerente după asemenea meciuri cu intensitate şi e îmbucurător că băieţii au răspuns pozitiv şi atitudinea lor ne dă speranţe că suntem pe drumul cel bun şi vom lupta pentru obiectivul propus cu mare încredere!”, a concluzionat tehnicianul alb-violeţilor.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

4 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

4 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

5 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

6 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

6 ore ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

6 ore ago