Administratie

Dominic Fritz anunță o ”victorie de etapă” în instanță, cu cei de la Heaven: E o luptă pe care eu mi-o asum

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, afirmă că a obținut ceea ce numește o ”victorie de etapă importantă pentru respectarea legii în Timișoara”. Într-o postare pe Fascebook, făcută duminică după-amiază, el transmite că municipalitatea a câştigat un proces cu celebrul club Heaven, iar acesta va rămâne fără veniturile încasate după ce Poliția Locală i-a suspendat activitatea.

Cu toate că Poliţia Locală i-a suspendat activitatea, clubul Heavean a continuat să funcţioneze ilegal. Primăria Timişoara a dat clubul în judecată şi a obţinut o primă victorie.

”Instanța ne-a dat dreptate când am cerut confiscarea veniturilor obținute de clubul Heaven în perioada când Poliția Locală i-a suspendat activitatea pentru că funcționa ilegal. Este vorba de peste 250.000 lei. Pentru prima oară, banii pe care îi fac cei care parazitează domeniul public si bazele sportive ale orașului, ignorând legea și sfidând Primăria și Poliția Locală, vor fi confiscați. Este o măsură de a restabili echilibrul între cei mulți care respectă regulile și funcționează legal și ceilalți care cred că se poate oricum, pentru că așa au fost învățați până acum”, a anunțat Fritz.

Edilul vorbește despre o luptă pe care clasa politică actuală ar fi evitat-o până acum, dar pe care el și-a asumat-o. Fritz spune că sunt peste zece cazuri în acre unii ocupă ilegal terenuri aflate în patrimonial oraşului.

”Avem în lucru peste 10 cazuri punctuale, care ocupă fără niciun titlu zeci de hectare din patrimoniul orașului, pe care au construit ilegal, au deschis cluburi, terase, baze de agrement, fac milioane fără să plătească un leu bugetului local. Măsuri vor urma în fiecare caz în parte. Este o luptă pe care clasa politică locală a evitat-o până acum, dar pe care mi-o asum”, a mai scris primarul.

Demararea închiderii clubului Heaven a avut loc pe vremea primarului Nicolae Robu, atunci a expirat contractul de închiriere și s-a cerut eliberarea locației pentru realizarea unei baze sportive.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

La Timişoara şi în alte patru oraşe se vor înfiinţa „clase” de fotbal feminin, la şcoală

Fotbalul feminin a luat o amploare importantă în țara noastră chiar dacă nivelul este în…

41 de minute ago

Bărbat găsit mort în casă în prima zi de Paşte

Descoperire macabră în zi de sărbătoare. Polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au fost sesizați cu…

2 ore ago

Ţara noastră are aproape 5 milioane de pensionari. Care este pensia medie

Un număr de 4.748.274 de pensionari era înregistrat în aprilie 2024 în România, cu 4.274…

3 ore ago

România renaşte la gimnastică de Paşte! Două medalii europene pentru Sabrina Voinea

Medalii, finale şi evoluţii bune! Dar şi multă speranţă! Sabrina Maneca Voinea (16 ani) a…

5 ore ago

Pastorala de Paşti a PS Ioan Călin Bot, episcopul greco-catolic de Lugoj

Scrisoare Pastorală la Sărbătoarea Învierii Domnului 2024 † IOAN Din mila lui Dumnezeu, prin grația…

10 ore ago

Pastorala de Învierea Domnului a IPS Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului

† IOAN, Din mila lui Dumnezeu, Arhiepiscop al Timișoarei și Mitropolit al Banatului Iubitului nostru…

10 ore ago