Administratie

Au fost deschise două noi spații de servicii moderne pe traseul autostrăzii A1/FOTO

Joi au fost date în folosință încă două spații de servicii pe autostrada A1, ca urmare a contractelor de concesiune încheiate între CNAIR și Mol România Petroleum Products SRL. Acestea au dotări moderne, inclusiv stații de alimentare electrice, dar și toalete sau snack bar.

Strategia CNAIR SA pentru dotarea, operarea și întreținerea spațiilor de servicii de pe rețeaua de autostrăzi și drumuri expres, continuă prin deschiderea unui nou lot privind alte două spații de servicii pe autostrada A1, Nădlac – Sibiu, tronson Lugoj – Deva (km 389+710), pe ambele sensuri, în zona localității Ilia.

Aceste spații de servicii oferă 59 de locuri de parcare autoturisme pe fiecare parte, inclusiv parcare autoturisme pentru persoanele cu dizabilități și autorulote. De asemenea, oferă câte 15 locuri de parcare camioane pe fiecare parte, respectiv trei locuri pentru autocare. Fiecare parcare oferă o zonă aspirator și 4 locuri pentru stații încărcare vehicule electrice pentru încărcare până la 100 KW (curent continuu) și până la 22 KW (curent alternativ) – conectori CCS, CHAdeMO si Type 2.

Normal, sunt disponibile stații distribuție carburant; stație încărcare GPL; spațiu comercial; snack bar; toalete publice.

Alte 4 spații de servicii vor fi deschise în perioada imediat următoare pe Autostrada A1, între Sibiu și Nădlac, la km 316 + 560 (stânga) și km 316+360 (dreapta), în zona localității Pianu; respectiv la km 297 + 900 (stânga) și km 297+ 000 (dreapta), în zona localității Calnic. În Timiș ar urma să se realizeze asemenea noi spații la Giarmata, Traian Vuia și Făget.

 

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

2 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

2 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

9 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

9 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

9 ore ago

SCM Timişoara, la ultimul meci pe teren propriu în acest sezon

Baschetbaliștii bănăţeni înfrunta CS Vâlcea 1924, mâine (marți, 7 mai), la ora 18.00, la sala…

11 ore ago