29.08.2022
Spitalul Orășenesc Sânnicolau-Mare, în calitate de beneficiar, implementează proiectul „Creșterea siguranței pacienților la Spitalul Orășenesc Sânnicolau-Mare în contextul pandemiei cauzată de criza COVID-19”, cod SMIS 152694, proiect desfășurat prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, Axa Prioritară 10 – Protejarea sănătății populației în contextul crizei sanitare cauzate de COVID-19, creșterea eficienței energetice și utilizarea surselor regenerabile de energie, cu finanțare din REACT-EU, Obiectivul specific 10.1 Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de Covid-19 și al consecințelor sale sociale.
Obiectivul general al proiectului/scopul proiectului face referire la răspunsul în timp util și eficient al sistemului medical public la criza COVID-19, la creșterea siguranței pacienților la Spitalul Orășenesc Sânnicolau Mare în contextul pandemiei cauzată de COVID-19.
Rezultatele proiectului realizat de Spitalul Orășenesc Sânnicolau Mare sunt reprezentate de:
1. R1 – MANAGEMENT DE PROIECT UIP – Planificarea si organizarea activitatilor aferente proiectului; Monitorizarea indicatorilor de performanta ai proiectului.
2. R2 – SUPORT MANAGEMENT IN IMPLEMENTARE – FIRMA DE CONSULTANTA: Elaborarea cererilor de rambursare/ plata si a anexelor aferente;Transmiterea prin sistemul MySmis a tuturor documentelor necesare implementari proiectului. Monitorizarea proiectului, respectarea activitatilor si subactivitatilor acestuia.
3. R3 – SERVICII DE INFORMARE SI PUBLICITATE SI REALIZAREA MASURILOR DE INFROMARE SI PUBLICITATE: 1 anunt de presa conform MIV prin intermediul caruia se comunica semnarea contractului de finantare si începerea proiectului; Realizarea de 1 autocolant in conformitate cu prevederile MIV pentru a fi lipit pe echipament; 1 anunt de presa în conformitate cu prevederile MIV prin intermediul caruia se comunica finalizarea proiectului; 1 panou permanent la finalizarea proiectului.
4. R4 – PROIECT TEHNIC
5. R5 – Achizitionarea Sistemului de detectare, semnalizare, alarmare incendii cu acoperire totala.
6. R6 – Auditarea financiara a proiectului: 3 rapoarte de audit intermediar; 1 raport de audit final.
Valoarea totală a proiectului este de 538,048.33 lei, din care valoarea eligibilă nerambursabilă asigurată de Uniunea Europeană din Fondul European de Dezvoltare Regională- REACT-EU este de 524,314.33 lei.
Data începerii proiectului: 01-07-2021
Data finalizării proiectului: 31-10-2022
Proiectul este cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională – REACT-EU prin PROGRAMUL OPERAȚIONAL INFRASTRUCTURĂ MARE 2014-2020.
Datele de contact ale beneficiarului:
SPITALUL ORĂȘENESC SÂNNICOLAU-MARE
Sânnicolau-Mare, str. Timișoara, nr. 14, jud. Timis, cod postal 305600
Telefon/Fax: 0256.371770, 0256.370697
Adresa e-mail: spital@spsnm.ro
Persoană de contact: Olariu Melinda-Claudia – Manager de proiect
Telefon: 0722665987
E-mail: juridic@spsnm.ro
Joi, 19 decembrie, în plenul Consiliului Local va intra din nou în dezbatere proiectul privind…
Primăvara, Parcul Justiţiei este unul dintre cele mai vizitate şi fotografiate locaţii din Timişoara, datorită…
Un număr de 22 de proiecte care încurajează mersul pe bicicletă în întreaga regiune de…
Muzeul Național de Artă Timișoara aduce în prim plan opera lui Albert Kristóf-Krausz, personalitate marcantă…
Timișoara concurează din nou în competiția „Destinația Anului”, cel mai amplu concurs turistic din România,…
Compania Naţională de Investiţii (CNI) a dat undă verde construirii unei creşe la Urseni, comuna…