Sport

Evoluţie perfectă în primul turneu european. Echipa Timişoarei, două victorii sub panou în Croaţia

SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara a câștigat ambele meciuri din turneul inaugural al Alpe Adria Cup, disputat la Zakok, în Croația. Violeții au depășit gazda, KK Zabok, în prima zi, 88-63, iar aseară au învins și formația slovenă KK Rogaska, cu 103-99, din nou după o repriză a doua foarte bună.

Ex-iugoslavii au câștigat primul sfert cu 26-21 și au păstrat diferența la mijlocul întâlnirii, 54-49. Jucătorii violeţi au întors meciul în sfertul al treilea (26-19) și s-au menținut în avantaj și după ultima perioadă de zece minute.

„S-a întâmplat exact cum am preconizat. A fost un joc total diferit față de cel de ieri. Nici mental nu am fost la capacitate maximă, am făcut multe cadouri și faulturi împotriva unei echipe care joacă un baschet curat și organizat. Acest meci a fost foarte strâns pe tot parcursul. Cel mai important lucru este că am obținut a doua victorie. Cred că două succese în deplasare vor conta, dar nu ar trebui să ne gândim la asta. Trebuie să ne concentrăm pe meciurile pe care le vom juca în campionatul intern. Oboseala este foarte mare, cu două jocuri în două zile, cu un drum de peste zece ore și altul la fel de lung de urmat. Când vor veni celelalte dispute din Cupa Alpe Adria, va trebui să le tratăm cu aceeași intensitate cu care am tratat aceste meciuri în deplasare”, a spus Dragan Petricevic, antrenor SCM OHMA Mozzart Bet.

Djokovic autor a 32 de puncte și 5 pase decisive, a fost omul meciului.

Următoarele meciuri se joacă sub formă de etape, cu meciul viitor la 12 octombrie, acasă, cu slovacii de la Rytieri.

Timișoara a revenit în cupele europene de baschet după o absență de aproape zece ani: în noiembrie și decembrie 2012, violeții jucau în grupele FIBA Europe Cup, într-o grupă cu Kormend și Szolnok (Ungaria), Oldenburg (Germania).

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Liceenii din Timişoara au intrat în spaţii interdimensionale şi au creat opere de artă/FOTO

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de…

7 ore ago

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș

RETIM Ecologic Service S.A. informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari,…

9 ore ago

Poli Kids Fest vine cu o mulţime de surprize, activităţi distractive şi chiar ridicări cu balonul

Lumea inocenţei şi a copilăriei va fi recreată cu ajutorul UPT în acest weekend. Campusul…

10 ore ago

La Timișoara se pregătesc mai multe eveniment dedicate zilei de 1 Iunie/Foto

Timișoara va avea, cu ocazia zilei de 1 Iunie, o serie de evenimente care sunt…

10 ore ago

Sfârşit tragic pentru un tânăr de 31 de ani, care a murit în bazinul de înot din zona Dacia

Un tânăr şi-a găsit sfârşitul în bazinul de înot din zona Dacia, marţi seara în…

11 ore ago

Gerald Simonis, candidat independent la Primăria Moșnița Nouă: “Banii comunității trebuie cheltuiți pentru nevoile oamenilor”

În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a…

11 ore ago