Politica

Liviu Cocean, nemulțumit de ”perversitatea neo-marxistă” după ce a fost schimbat din funcție

După ce a fost dat afară de pe postul de director al Piețe SA, Liviu Cocean spune că decizia a fost luată în ședința consiliului de administrație ”fără justă cauză și în mod intempestiv, juridic vorbind…golănește și pe comandă rapidă din Palatul de Cioburi de pe Loga 1”. el spune că nu a știut toate acuzele care i s-au adus, nu a putut să se apere și, mai ales, că niciunul dintre cei care fac parte din acest consiliu de administrație nu era legal pe post.

A trebuit ținut un mic curs de drept pentru a putea convinge 8 oameni puși pe „fapte mari” că am tot dreptul să fiu asistat de un avocat la această mazilire cu puternic iz penal Din start i-am comunicat d-lui Octavian Ghiran că dânsul nu avea dreptul să prezideze ședința pe motiv de incompatibilitate, dar asta nu a făcut altceva decât să îl facă și mai înverșunat…”lucrarea trebuia făcută”. Mai mult, nici unul dintre membrii CA PIEȚE nu îndeplinea condițiile legale pentru a deține această poziție…dar asta o să aflați „voi” în curând”, spune Cocean.

Cel mazilit spune cănu a putut să se apere sub niciun fel împotriva acuzațiilor aduse, Cocean vorbind de ”perversitate neo-marxistă”.

După un monolog de peste jumătate de oră al lui Octavian Ghiran, în care mi s-au prezentat ad-hoc „capetele de acuzare”, mi s-a transmis că am 10 minute pe ceas să mă apăr în fața acestor acuzații…Să vedeți aici perversitate neo-marxistă ! Această „analiză” belicoasă care trebuia să mă trimită acasă, nu mi-a fost nici măcar o secundă pusă la dispoziție să o parcurg cu privirea pentru a putea măcar să îmi notez ce trebuie să demontez în cele 10 minute. În schimb, înainte măcar să se termine ședința C.A. PIEȚE, presa avea deja motivele „nobilei” scurtări de cap, dar și numele și declarația noului director general  tare nu ?!?  Este inutil să mai spun că toate acuzatiile sunt false, multe dintre cele invocate fiind teme vechi pe care le-au repus pe tapet ca și cum ar fi valabile, iar pentru cele mai noi am cerut o pauză pentru a le parcurge și 72 de ore (fiind weekend) pentru a depune documente care să dărâme acest munte de minciună…O.G.”Simpson” a refuzat să îmi acorde acest drept normal, fiind pornit „pe sânge„, mai spune Cocean.

El anunță că se va adresa instanțelor pentru a-și face dreptate.

Toată această mașinațiune ilegală de îndepărtare a mea din funcție, după toate realizările avute și presiunile la care am fost supus pentru că nu am acceptat să fac combinații, vor trebui explicate în alte circumstanțe și în fața altor instanțe, unde nu mai merge cu tehnicile astea golănești și ilicite  Vă asigur de pe acum că nu mă voi lăsa intimidat de nimeni și nimic !”, încheie Cocean.

 

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Bărbat decedat într-un oraș din Timiș, în timpul serviciului

La data de 21 mai, în jurul orei 16, polițiștii orașului Gătaia au fost sesizați…

7 ore ago

Începe lupta pentru Liga 2! Politehnica Timişoara întâlneşte într-un duel judeţean CSC Ghiroda

S-au luptat pentru supremaţia judeţului în urmă cu aproape zece ani. Acum se înfruntă din…

9 ore ago

Mirela Toc a fost reangajată la Primăria Timișoara și devine subordonata lui Culiță Chiș

Mirela Toc, angajata dată afară de Primăria Timișoara în vara trecută, a ajuns înapoi în…

10 ore ago

Universitatea de Vest Timișoara sărbătorește 80 de ani de activitate

Întreaga comunitate a Universității de Vest din Timișoara aniversează în zilele următoare 80 de ani…

10 ore ago

Noile dotări pentru clinicile ORL și Balneo vor fi finanțate cu bani europeni

În perioada următoare va avea loc demararea procedurilor în vederea recepției noului corp de clădire…

11 ore ago