Politica

Nici postacii de partid nu mai sunt ce au fost. „Fanii” lui Alin Nica îşi plagiază comentariile de la unul la altul

Dacă PNL are un preşedinte dovedit ca plagiator, în persoana lui Nicolae Ciucă,  de ce simpatizanţii preşedintelui PNL Timiş, Alin Nica, nu s-ar întrece în a copia comentarii de la unul la altul? În ultima postare a lui Nica de pe pagina sa de Facebook există mai multe comentarii multiplicate, respectiv semnate de câte doi, sau chiar mai mulţi utilizatori.

“A venit și în Timișoara toamna iar, la una din postările lui Alin Nica se poate admira recolta de troli ce așteaptă sa fie culeasă…”, au postat cei de la USR Tineret Timiş pe pagina lor de Facebook. Ei s-au referit la mai multe comentarii multiplicate, evident pozitive la adresa lui Alin Nica şi critice cu USR,  la o postare a preşedintelui PNL Timiş. Mai exact, acelaşi comentariu apărea sub semnătura a doi sau chiar a mai multor utilizatori. Ceea ce înseamnă că ori au copiat unul de altul, sau au primit mesajul de la partid şi, din prea multă comoditate, nu au adăugat/şters niciun cuvânt, punct, virgulă etc.

Doar la o scurtă privire peste aceeaşi postare a lui Nica se pot descoperi şi alte comentarii copiate cuvânt cu cuvânt, faţă de cele devoalate de USR-işti

„Mi se pare mie sau Fritz cu USR istii ar merita premiul Nobel pentru filmul in care joaca de 2 ani? Amenda Colterm , viceprimar penal , senator fără școala , DNA in primărie , Curtea de Conturi amendează primăria ..și ei vin cu postări despre cinema și o strada asfaltata”, scriu atât Veronica B., cât şi Valentina C.

„Mult succes,domnule Nica! ce mult as vrea sa va văd la primăria Timișoara , îmi pare așa rău ca am ajuns un oraș de golani cu un vocabular josnic. Nu va lăsați intimidat USR istii va jignesc doar pentu a da înapoi , dar nu dati înapoi ca in 2024 se știe un lucru , FRITZ PLEACĂ DE LA PRIMĂRIE!”, scriu Bogdan S. şi Violeta B.

„Bine punctat , domnule președinte ! Aveti prea mult bun simt pentru USR și pentru nenorocirile ce le fac, stati liniștit ca dacă se lauda intre ei la Fritz pe pagina doar ei îl Votează pe Fritz , ca restul oamenilor nu sunt reali de pe pagina lui!!”, sunt convinse şi  Livia P. Şi Carmen I.

Comentariul „Doar in Timișoara poți vedea un senator cu 12 clase și prostii din oraș sa il laude in continuare pe Fritz, va dati seama ce mândrie pe el , din atâția oameni tocmai pe analfabetul ăla l-a făcut senator” are chiar trei persoane care l-au gâîndit şi scris identic: Răzvan T., Raul C, Geanina M, Robert I.

De menţionat că Alin Nica, dincolo de divegenţele cu cei din PSD şi USR, are o mare opoziţie chiar în interiorul filialei pe care o conduce.

 

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

La Moşniţa Nouă a fost recepţionată lucrarea de extindere rețelei de canalizare

Reţeaua de canalizare din Moşniţa Nouă a fost executată cu fonduri europene, prin Programul Operaţional…

43 de secunde ago

Primul tramvai galben produs de turcii de la Bozankaya a ajuns la Timișoara. Vedeți cum arată/Foto

În perioada următoare, pe șinele de tramvai ale Timișoarei va apărea primul tramvai nou produs…

11 minute ago

Tech Talks by UPT – „AI for Humanity” a ajuns la final. Un eveniment de excepţie cu un succes răsunător

Unul din cele mai aşteptate şi memorabile evenimente organizate sub tutela UPT a ajuns la…

29 de minute ago

Cum a scos Marcel Ciolacu „ospătarii” PNL din „mocirlă”. Şi unde i-a băgat

Nu-i un foarte mare secret că alianţa comasată PSD-PNL este mai degrabă o mezalianţă. Deşi…

55 de minute ago

Proiectul autostrăzii spre Moravița, studiu de fezabilitate în iunie. Va avea legătură în Serbia?

România se va putea apuca, în curând, de realizarea autostrăzii care va lega Timișoara de…

2 ore ago