Primăria Timişoara

Primăria Timișoara a început căutarea de concesionari pentru cimitirele orașului

Municipalitatea timișoreană a publicat în sistemul electronic de achiziții publice  anunțul de intenție pentru găsirea de concesionari pentru cinci cimitire aparținând orașului. Vizate sunt Cimitirul Calea Lipovei, Cimitirul Săracilor, Cimitirul Stuparilor, Cimitirul Calea Şagului si Cimitirul str. Rusu Şirianu. Câștigătorii vor plăti anual o redevență de 110.000 de lei și vor trebui să realizeze anual investiții de câteva zeci de mii de lei.

Rămase fără administratori din cauza calității proaste a serviciilor prestate, cimitirele Timișoarei își caută acum noi firme care să se ocupe de acestea. Procedura de găsire a concesionarilor a fost lansată.

Primăria Timișoara a publicat anunțul de intenție pentru a realiza Contracte de concesiune privind delegarea de gestiune a serviciului public privind prestarea de servicii şi activităţi necesare exploatării şi întreţinerii cimitirelor umane din Municipiul Timişoara: Cimitirul Calea Lipovei, Cimitirul Săracilor, Cimitirul Stuparilor, Cimitirul Calea Şagului si Cimitirul str. Rusu Şirianu (2 loturi)

În baza contractelor de concesiune, vor fi prestate serviciile necesare exploatării şi întreţinerii cimitirelor umane din Municipiul Timişoara: Cimitirul Calea Lipovei, Cimitirul Săracilor, Cimitirul Stuparilor, Cimitirul Calea Şagului si Cimitirul str. Rusu Şirianu, astfel cum sunt acestea descrise în Caietele de sarcini aferente celor doua loturi. Valoarea totală a contractului, fara TVA, este apreciată la 4.703.040,00 lei

În cadrul lotului 1 se va semna un contract de concesiune privind delegarea de gestiune a serviciului public privind prestarea de servicii şi activităţi necesare exploatării şi întreţinerii pentru Cimitirul Calea Lipovei, Cimitirul Săracilor şi Cimitirul Stuparilor. În baza contractelor de concesiune, vor fi prestate serviciile necesare exploatării şi întreţinerii cimitirelor amintite. Valoarea anuală minimă a redevenţei de la care va porni licitația:110.000 lei fără TVA. Valoarea anuala a  investiţiilor este de 70.000 lei fara TVA pentru Cimitirul Calea Lipovei si Cimitirul Săracilor, respectiv 40.000 lei fără T.V.A. Pentru Cimitirul Suparilor.

În cadrul lotului 2, contract de concesiune privind delegarea de gestiune a serviciului public privind prestarea de servicii şi activităţi necesare exploatării şi întreţinerii se referă la Cimitirul Calea Şagului şi Cimitirul Rusu Şirianu. Valoarea anuala minima a redevenţei de la care va porni licitația este de 110.000 lei fără TVA. Valoarea anuală a  investiţiilor de 70.000 lei fără T.V.A. pt. Cimitirul Calea Sagului; 40.000 lei fără T.V.A. pt. Cimitirul Rusu Sirianu.

 

 

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Timișenii sunt așteptați, în acest weekend, la Kikinda, la Zilele Ludăii

Tradiționalul Festival al Dovleacului de la Kikinda, Serbia, îi așteaptă în vizită pe timișeni, din…

4 ore ago

Iluminatul public va fi extins la ieșirea din Timișoara, pe șoseaua spre Lugoj

Ieșirea rutieră din Timișoara spre Lugoj va fi mai bine iluminată. Primăria Timișoara a semnat…

4 ore ago

Drive Auto Tuning Show sau cum caii putere fac casă bună cu eleganța, stilul și frumusețea

Spre sfârșitul săptămânii, Piața Unirii va fi invadată de mașini ca în filme. Mii de…

7 ore ago

Casa Mal se deschide publicului pentru premiile Beta 2024

Denumită de arhitecții organizatori ai Bienalei de Arhitectură Vila Mal, clădirea rămasă în picioare pe…

8 ore ago

Liberalii timișeni au votat, alături de colegii din întreaga țară, în unanimitate, să îl trimită pe Ciucă în lupta pentru funcția de președinte

Nicolae Ciucă a fost desemnat oficial candidatul PNL la funcția de președinte al României. Filiala…

9 ore ago

Leii din Banat încep noua campanie din campionat la sfârșitul acestei săptămâni

Ultimele zile în care se umblă la retușuri și la integrarea noilor veniți. SCM winsed.swiss…

12 ore ago