Economic

Specialişti HORECA din Marea Britanie, Italia şi Grecia vin la Timişoara, în 25-26 octombrie

Cei mai buni specialiști din industria ospitalității din Marea Britanie, Italia, Grecia și România se vor întâlni în perioada 25-26 octombrie la Timișoara în cadrul primului eveniment out of the box dedicat managerilor și altor persoane din domediu. Participarea este gratuită (în limita locurilor), iar cei care participă vor învăța mai multe: de la contabilitatea și sănătatea mentală în HORECA, până la arta fermentației și aplicabilitatea ei într-un business ori tranziția de la angajat la angajator.

După mai bine de 11 ani petrecuți în Marea Britanie, Silver Shaker sub îndrumarea lui Andrei Marian revine în Romania. În perioada 25-26 Octombrie, la Timișoara, Silver Shaker reunește printre cei mai buni specialiști internaționali în domeniu, din tări precum Marea Britanie, Italia, Grecia și România, precum și branduri de renume din industria HORECA la nivel european, sub conceptul out of the box.

Evenimentul se adresează managerilor din HORECA, precum și specialiștilor din domeniu. out of the box este menit nu doar să îmbunătățească modul în care este abordată ospitalitatea în Romania, cât și să susțină dezvoltarea profesională bazată pe învățarea continuă și networking.

În prima parte, invitații acestui eveniment ne vor delecta prin sesiunile și workshop-urile lor creative, urmând ca în a doua parte să ne încânte cu skill-urile lor prin evenimente de tip Bar Guest Shift. Astfel, în fiecare seară a conferinței out of the box, o parte din speakeri vor reproduce cocktail-uri în diferite locații de top din Timișoara. Participanții vor avea oportunitatea unică de a degusta minunile ce ies din mâinile acestor artiști în domeniu.

În această primă ediție se vor atinge următoarele topicuri:

  • Contabilitatea în HORECA și gestionarea fiecărui aspect al unui business – de la costul unui produs până la gestionarea costurilor operaționale
  • HORECA și sănătatea mentală
  • Designul, confortul, funcționalitatea și îmbinarea lor în localul tău
  • Arta fermentației și aplicabilitatea ei într-un business
  • Tranziția de la angajat la angajator
  • Amaro: mai mult decât un bitter

Participarea la acest eveniment este gratuită, dar locurile sunt limitate!

 

Share
Published by
Dana Popa

Recent Posts

Oprit în trafic înainte de a produce nenorociri! Beat „mort” şi fără permis, cu tupeu la volan

„Curaj” prostesc! La data de 21 decembrie, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Belinț au reținut…

26 de minute ago

Culmea prostiei? Să furi o maşină, să nu ai permis şi să mai faci şi accident

Un copil teribilist a făcut-o lată chiar înainte de Sărbători! Dacă alţi adolescenţi de vârsta…

47 de minute ago

CCIA Timiș lansează două cursuri gatuite de profesionalizare a angajaților

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Timiș anunță lansarea a două cursuri gratuite care…

O oră ago

Lista proiectelor de pe lista suplimentarelor e prea stufoasă. O consilieră locală de la AUR vrea limitarea acestei proceduri

Primarul Dominic Fritz a fost luat la rost de unul dintre cei trei consilieri locali…

O oră ago

Vremea rece a scos la lucru utilajele de deszăpezire pe drumurile naționale și autostrăzile din vestul României/VIDEO

În cursul nopții, pe drumurile naționale și autostrăzile din zona de vest s-a acționat și…

2 ore ago

Tineretul SCM Politehnica Timișoara, în cărți pentru calificarea în play-off

Echipa de tineret a clubului bănăţean a încheiat anul 2024 cu un turneu la Făgăraș.…

2 ore ago