Sport

Lideră în campionatul de baschet, Timişoara are în următoarele zece zile trei partide

Meciuri pe bandă rulantă în decembrie sub panou. Şi în campionatul intern, şi în Alpe Adria Cup.

Prim-divizionara SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara deschide etapa a VIII-a a Ligii Naționale de baschet, cu partida de pe teren propriu împtriva formației CSM ABC Athletic Constanța. Confruntarea va avea loc vineri, 2 decembrie, de la ora 18.30, la sala Constantin Jude.

SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara este lider al Conferinței B (5 victorii și o înfrângere), în vreme ce Constanța are o linie de clasament 3/2 și un joc restant.

„Cred că declarațiile mele înaintea fiecărei etape vor fi cam aceleași, în sensul că în acest sezon – am mai spus și o voi repeta – nu există meciuri care să ne ofere momente de respiro. Campionatul este foarte echilibrat – și chiar dacă nu ar fi și ar exista meciuri în care să ne permitem un roster mai larg – noi disputăm atât de multe partide încât trebie să ne păstrăm focusul în fiecare zi. Peste două săptămâni avem înfruntarea din Alpe Adria Cup, dar până atunci ne așteaptă trei meciuri de campionat. Când vom trage linie, vom vedea că de la final de septembrie până la Crăciun se adună un număr foarte mare de jocuri”, spune Dragan Petricevic, antrenor SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara.

CSM ABC Athletic Constanța este una dintre formațiile care și-a crescut valoarea lotului în perioada precompetițională și chiar vine după un rezultat foarte bun, victorie acasă (78-72) cu câștigătoarea ultimelor două ediții ale Cupei României, CSO Voluntari.

„Nu putem trata meciurile decât cu maximă atenție și seriozitate. Întâlnim un adversar respectabil. Mereu a fost un adversar respectabil, dar în acest sezon a făcut schimbări importante în lot și se prezintă drept o formație cu șanse foarte mari de accedere în Superligă”, a mai spus Dragan Petricevic.

După jocul de vineri, alb-violeții vor disputa două meciuri „legate” în deplasare, la Galați (miercuri, 7 decembrie) și Focșani (sâmbătă, 10 decembrie).

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Parcările acoperite pentru biciclete, inițiate de Moș, au acum o soluție. Nica și Fritz sunt colaboratori politici, proiectul nu se mai blochează

Cristian Moș, candidat independent la funcția de primar al Timișoarei, își poate vedea acum unul…

4 ore ago

UMB e în concediu, dar pe Centura Sud se lucrează în continuare

Zilele de Paști au adus o scădere a activității de pe șantierul Centurii Sud. Muncitorii…

4 ore ago

Titu Birceanu poate rămâne președintele Biroului Electoral de Circumscripție Timișoara

Biroul Electoral de Circumscripție Timiș a respins contestația formulată împotriva preşedintelui Biroului Electoral de Circumscripție…

4 ore ago

Raoul Trifan, despre legea combaterii evaziunii fiscale: “Pe lângă Iohannis, Dragnea era un amator”

Senatorul USR de Timiş, Raoul Trifan, afirmă că legea promulgată, vineri, de preşedintele Klaus Iohannis,…

5 ore ago

Viceprimarul Cosmin Tabără, trimis la ascuțit creioane, după ce rămâne și fără bazele sportive

Primarul Dominic Fritz a decis că e timpul ca viceprimarul său liberal să treacă efectiv…

7 ore ago

Alfred Simonis solicită sancționarea grupurilor politice ale Alianței Dreapta Unită și ai AUR pentru circul de joi noaptea, din Piața Unirii

PSD Timiș atacă Alianța Dreapta Unită și spun că liderii locali ai acesteia folosesc circul…

9 ore ago