Politica

Reacţia PNL Timiş la “puciul” din Giroc: “Monstruoasa coaliție PSD – USR de la Timișoara se extinde și în localitățile periurbane”

Săptămâna trecută consilierii locali ai PSD, USR şi Partidului Verde au încercat să-l demită pe viceprimarul cu atribuţii de primar al comunei Giroc, Dan Vîrtosu (PNL). Demersul a eşuat la un singur vot, unul din consilierii celor trei partide abţinându-se la vot.

Cei din PNL Timiş sunt convinşi că “întîmplarea” de la Giroc este o extindere a stării de fapt din Timişoara, unde PSD şi USR ar fi aliate.

“Tentativa de puci de săptămâna trecută de la Giroc, prin care aleșii locali ai PSD, USR și ai Partidului Verde au încercat demiterea viceprimarului liberal Dan Vîrtosu arată că monstruoasa coaliție PSD – USR de la Timișoara se extinde și în localitățile periurbane”, se arată într-un comunicat al PNL Timiş.

Preşedintele acestei organizaţii, Alin Nica, afirmă că, fel ca în Giroc, şi la Timişoara există o alianţă între PSD şi USR

”Situația din Consiliul Local Timișoara și puciul eșuat din Consiliul Local Giroc consfințesc căsătoria între partide de același sex – USR și PSD. Dan Vîrtosu are susținerea PNL Timiș în încercarea de a restabili ordinea în Giroc. Intenția de a-l schimba pe viceprimarul liberal care acum are atribuții de primar este o reacție a celor care au manevrat ani de zile comunitatea locală, iar USR și Partidul Verde s-au aliat cu PSD în acest demers de menținere a puterii în frâiele social-democraților. Revenirea la normalitate în administrația din Giroc trebuie să se facă într-un climat de dialog, cu responsabilitate, nu cu șantaj și amenințări”, a transmis Nica.

 

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Dumbrăviţa a tremurat puternic, dar a obţinut punctul care o menţine în Liga 2

Final incendiar la Dumbrăviţa, unde echipa gazdă a trecut prin mari emoţii, dar va continua…

28 de minute ago

Jurnal de campanie (10). Sub privirile “candidaţilor” Vlad Ţepeş şi Mihai Viteazul, gloatele AUR şi-au scos arsenalul de campanie

Prima zi de campanie electorală, sau mai precis spus prima noapte, a adus şi prima…

3 ore ago

„Politehnica Timișoara – Un pas spre viitorul tău!”, un eveniment de succes cu peste 1000 de participanţi, a ajuns la final

Emoţii, competivitate, premii şi mulţi participanţi la un eveniment de marcă organizat anual de UPT.…

3 ore ago

Horticultura continuă lucrările de întreținere în cimitirele pe care le administrează

Angajaţii societăţi Horticultura continuă lucrările de întreținere în cele două cimitire pe care le administrează,…

5 ore ago

Primarul comunei Şag, Flavius Roşu, apel pentru fair play în campania electorală

Mare favorit pentru a câştiga un nou mandat de primar al comunei Şag, Flavius Alin…

5 ore ago

Expoziție cu peste 300 de caricaturi și lucrări umoristice poate fi admirată în Iulius Town

În acest final de săptămână, în Iulius Town, sunt așteptați iubitorii de satiră, care vor…

6 ore ago