Politica

Robu ştie: oculta şi USR Timiş s-au cam săturat de Fritz. Replică usturătoare din partea senatorului Nicu Fălcoi

Nicolae Robu afirmă că “sursele sale din USR” i-au dezvăluit că Dominic Fritz are mari probleme în USR Timiş, nominalizându-i pe Nicu Fălcoi şi Raul Olajos, care n-ar mai suporta “dictatura” actualului primar. Mai mult, Robu ştie şi că “cercurile oculte” nu mai mizează pe Fritz. În replică, Fălcoi afirmă că Robu “bate câmpii” inventânmd conflicte.

Nicolae Robu jubilează după ce a aflat că “oculta” vrea să-l părăsească pe Dominic Fritz. Mai mult, el afirmă că, pe lîngă ocultă, Fritz ar avea mari probleme în propria filială, nominalizându-i în acest sens pe senatorul Nicu Fălcoi şi consilierul judeţean Raul Olajos.

“P𝐈𝐍𝐎𝐂𝐂𝐇𝐈𝐎 𝐅𝐑𝐈𝐓𝐙𝐃𝐈𝐍 𝐂𝐄 𝐈̂𝐍 𝐂𝐄 𝐌𝐀𝐈 𝐃𝐈𝐒𝐏𝐄𝐑𝐀𝐓𝐒𝐂𝐀̆𝐙𝐔𝐓 𝐈̂𝐍 𝐒𝐎𝐍𝐃𝐀𝐉𝐄 𝐒𝐔𝐁 𝐒𝐂𝐎𝐑𝐔𝐋 𝐔𝐒𝐑 𝐓𝐈𝐌𝐈𝐒̦𝐎𝐀𝐑𝐀 (…) În introducere, menționez că sursele mele din USR m-au informat că Fritz are tot mai mari probleme chiar în USR și în cercurile oculte care l-au susținut, ajungând deja “piatră de moară”, respectiv “gaură neagră” pt ele. Oameni precum Fălcoi și Olajos, cu școli și cariere serioase nu mai suportă dictatura unui fost și viitor 𝒍𝒐𝒔𝒆𝒓”, a scris Robu pe pagina sa de Facebook, în stilul său inconfundabil.

De remarcat totuşi aici că “fostul loser” (nu se ştie dacă viitor) l-a pulverizat pe Robu la alegeri, în acea seară de 27 septembrie 2020 fostul primar arătând ca un boxer făcut groggy.

Rușine, 𝐏𝐢𝐧𝐨𝐜𝐜𝐡𝐢𝐨 𝐙𝐞𝐫𝐨 𝐏𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐞, adevărată 𝐜𝐚𝐥𝐚𝐦𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 pt Timișoara!”, îşi termină postarea cel care, în 2014, după doi ani din primul mandat, recunoaştea că nu are niciun proiect scris.

Nicu Falcoi

În replică, senatorul Nicu Fălcoi a declarat laconic pentru deBanat: “Bate câmpii, ca de obicei!”. Ulterior, senatorul USR a revenit cu o postare pe pagina sa de Faceboook.

“Un personaj specializat în bătut câmpii se căznește să iasă în evidență, de data asta pe seama unor conflicte inventate. Aceste conflicte, care nu există în realitate, populează doar imaginația acestui personaj frustrat de faptul că administrația Fritz are mai multe realizări în doi ani decât a avut în opt ani administrația pe care a condus-o. Convins că a ctitorit de unul singur absolut tot, personajul se agită, sfârșind mereu îngropat sub molozul laudelor de sine deșănțate pe care și le aduce. Nu e nici prima, și probabil nici ultima oară când confundă realitatea cu propriile fantasme (de cele mai multe ori egocentriste!).

Jalnică, cât se poate de jalnică strădania asta de-a te cățăra pe umerii altora ca să pari mai înalt! După cum jalnic și teribil de respingător e și faptul de-a semăna zvonuri și minciuni grosolane, cu pretenția că ești bine informat. Strategie de Machiavelli împilit!

PS: A, și încă ceva: să știți că așa cum nici Poliția Locală n-ați fost dumneavoastră (deși așa vă-nchipuiați în vremea când împărățeați peste oraș!), tot la fel nici proiectele administrative (chiar și-acelea care au fost, eventual, inițiate în mandatul dumneavoastră) nu v-au aparținut! Ele sunt proiectele orașului, realizate prin munca unor echipe de oameni, cu bani din bugetul contribuabililor. Care sunt, cu toții, cetățeni ai acestui oraș și ai acestei țări.

Dar, de fapt, marele bai este că nici atunci și nici acuma dumneavoastră nu i-ați respectat deloc pe cetățeni și n-ați socotit vreun proiect ca fiind al Timișoarei, ci al dumneavoastră personal. Și atunci, și acum ați funcționat pe principiul Marelui Ctitor și-al Mărețului Cârmaci. Cum lecțiile trecutului văd că nu vi le-ați învățat, mi-e greu să cred că cineva ar putea vorbi cu dumneavoastră altfel decât punându-vă serios sub semnul îndoielii caracterul și ancorarea în realitate, domnule Robu!”, a transmis Fălcoi.

 

 

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

ADID Timiş şi RETIM au demarat o nouă campanie de colectare gratuită a deșeurilor periculoase din menajer în Zona 1 Rural

Dacă deșeurile periculoase din menajer sunt abandonate în locuri neamenajate pot polua grav mediul înconjurător!…

9 ore ago

Membrii birourilor electorale primesc banii de la Primăria Timișoara

Primăria Timisoara a anunțat că, începând de miercuri, 3 iulie, demarează plata indemnizațiilor pentru membrii…

9 ore ago

Debut excelent pentru timişoreanca Anca Todoni la Wimbledon. S-a calificat în turul II după un meci de doar 83 de minute

Timişoreanca Anca Todoni (142 WTA) s-a calificat în turul secund al competiției de la Wimbledon 2024,…

9 ore ago

Bugetul participativ al Primăriei Timișoara a atras 91 de proiecte

Societatea civilă din Timișoara a depus un total de 91 de propuneri pentru proiecte care…

9 ore ago

Clarificări de la STPT: Aplicația Tranzy a funcționat fără sincope de la lansarea în Timișoara

Societatea de Transport Public Timişoara (STPT) doreşte să facă unele clarificări după ce în online…

10 ore ago

Poliţiştii locali, o nouă razie printre cerşetori: “Nu le oferiți bani încurajând astfel lenea și lipsa de respect!”

Acțiunile polițiștilor locali împotriva cerșetoriei au continuat în ultimele zile. 56 de persoane au fost…

14 ore ago