Sport

Poli aduce doi jucători de care nu a auzit nimeni. Să fie cantitate, nu calitate…

După ce ieri au semnat cu Poli doi jucători din țară, astăzi au venit la club doi sârbi, unul din Liga 6 din Italia, altul care nu a mai jucat din toamnă, și atunci prea puțin în liga secundă sârbească.

Politehnica a reușit azi alte două transferuri. Este vorba de Miloš Sekulić și Luka Stojanović, care au semnat până în vară, cu posibilitate de prelungire. Amândoi sunt sârbi, dar, având și pașapoarte ale Croației, respectiv Bulgariei, sunt comunitari.

Miloš Sekulić s-a născut la 1 ianuarie 1996, la Ruma. Are 1,86 m și este fundaș central. Junioratul l-a făcut la Vojvodina Novi Sad, iar la seniori a evoluat la cluburi din Serbia, Slovacia, Suedia, Germania, Slovenia și Italia, ultimul său club fiind Abano (în eșalonul al 5-lea și al 6-lea din Peninsulă). Nu a jucat niciodată la nivelul primei ligi.

Luka Stojanović s-a născut la 15 noiembrie 1996, la Pancevo, în Banatul Sârbesc. Joacă extremă sau mijlocaș stânga. Primele sale cluburi, la seniori, au fost Zeleznicar și Dinamo, din orașul natal. O scurtă perioadă a evoluat în Bulgaria, la Levski Lom. Ultimul său club a fost Zlatibor Cajetina (din eșalonul secund al Serbiei), de care s-a despărțit în toamnă. Nu a jucat niciodată la nivelul primei ligi. A nu fi confundat cu Luka Stojanović (n. 1994), tot sârb, care e acum la Al-Hazem (Arabia Saudită).

Legitimarea celor doi jucători (ca și a celor ce vor semna pentru club în perioada următoare) se va produce după ce interdicția la transferuri va fi ridicată.

 

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Vreți casă frumoasă, cu curte în periurban? Pregătiți banii, la Dumbrăvița e cel mai scump, la Sânmihaiu Român e considerat cel mai ieftin

Dumbrăvița continuă să fie una dintre cele mai scumpe localități din România, ocupând primul loc…

16 minute ago

În zona Lipovei au fost amenajate 100 de locuri de parcare după demolarea unor vechi garaje

Primăria Timișoara anunță o nouă victorie în lupta cu garajele ”gazdă” pentru murături și biciclete…

51 de minute ago

Timişoara întâlneşte Rapidul la rugby

Staff-ul tehnic al echipei SCM USV Timişoara a decis primul XV pentru partida cu Rapid…

60 de minute ago

„Bizon”, amendat drastic după ce a parcat lângă linia de tramvai

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră au intervenit, în cursul zilei de ieri, la…

2 ore ago

Interes enorm din partea timişorenilor pentru Garry Kasparov şi „Provocările Lumii Moderne”/FOTO

Un dialog de excepţie, ce s-a bucurat de un interes major. Un eveniment marca UPT…

2 ore ago