Anunţuri

Creșterea capacității USAMVB Timișoara de gestionare a crizei sanitare COVID-19

 

Creșterea capacității USAMVB Timișoara
de gestionare a crizei sanitare COVID-19

 

UNIVERSITATEA DE ȘTIINȚELE VIEȚII „REGELE MIHAI I” DIN TIMIȘOARA, în calitate de beneficiar, anunță încheierea proiectului „Creșterea capacității USAMVB Timișoara de gestionare a crizei sanitare COVID-19”, cod MySmis 145042, derulat în baza unui contract de finanţare încheiat cu MINISTERUL INVESTIȚIILOR ȘI PROIECTELOR EUROPENE în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Infrastructură Mare.

Obiectivul general al proiectului „Creșterea capacității USAMVB Timișoara de gestionare a crizei sanitare COVID-19” a constat în îmbunatațirea capacitații USAMVB Timisoara de gestionare si raspuns la criza COVID–19 în vederea cresterii siguranței si facilitarii accesului la actul didactic universitar specific USAMVBT. Realizarea proiectului duce la limitarea numarului de cazuri de infecție cu virusul SARSCoV-2, prin limitarea cailor de transmitere virala, in cadrul institutiei, ca urmare a utilizarii de tuneluri de dezinfectie destinate intrarilor în cladirile din campusul universitar, a utilizarii de lampi UV pentru dezinfectie, precum si prin folosirea termoscannerelor ce urmeaza a fi amplasate la intrarile în cladirile universitații.

Proiectul a contribuit la îndeplinirea Obiectivului General al axei prioritare 10, O.S.10.1., prin creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19, deoarece s-a urmărit dotarea cu echipamente necesare pentru consolidarea capacității de reacție la criza de sănătate publică cauzată de răspândirea COVID-19.

Sursa de finanțare a fost Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, Axa Prioritară 10 – Protejarea sănătăţii populaţiei în contextul crizei sanitare cauzate de COVID-19, creşterea eficienţei energetice şi utilizarea surselor regenerabile de energie, cu finanţare din REACT-EU, OS 10.1 – Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextual pandemiei de Covid-19 și al consecințelor sale sociale.

Valoarea totală a proiectului este de 780.369,78 lei, din care valoarea totală eligibilă este de 780.369,78 lei din care valoarea totală eligibilă nerambursabilă din FEDR este de 780.369,78 lei, valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul național este de 0 lei, valoarea cofinanțării eligibile a Beneficiarului este de 0 lei, iar valoarea neeligibilă de 0 lei.

Rezultatele proiectului în principal au inclus achiziționarea și decontarea a 4 tipuri de echipamente de dezinfecție. Data de începere a proiectului a fost 01.04.2022, data de finalizare a acestuia fiind 31.03.2023.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională –REACT-EU prin Programul Operațional lnfrastructură Mare 2014-2020

Date de Contact:
Isidora Radulov,
Manager de proiect,
Tel: 0256277009,
Email: ump@usab-tm.ro

Share
Published by
deBanat

Recent Posts

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

27 de minute ago

SCM Poli îşi decide singură soarta. Meci important la Bucureşti

Liga Zimbrilor a ajuns la etapa a XXV-a, care programează pentru alb-violeți o deplasare în…

59 de minute ago

Competiție de bodybuilding în premieră în România, întâlniri cu Iepurașul, premii și distracție, toate la Iulius Town Timișoara

România găzduiește în acest weekend, 26 – 27 aprilie, Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness,…

3 ore ago

Timp de o lună, trafic închis pe două artere din Timişoara

În perioada 26.04.2024 – 25.05.2024, traficul rutier va fi închis, pentru executarea lucrărilor de întreținere…

4 ore ago

Primăria Timișoara vrea să mute canotorii la baza Agenției Naționale pentru Sport din Parcul Rozelor

Presat să găsească o locație pentru găzduirea canotorilor de la CSM Timișoara, după ce le-a…

14 ore ago

Primăria Timișoara reia demersul preluării rețelei de termoficare a orașului

Promovată în urmă cu ceva timp, dar lăsată deoparte din cauză că nu se putea…

14 ore ago