Sport

Lugojul a învins Rapidul și mai are nevoie de două victorii pentru a pune mâna pe bronz

Atmoferă de sărbătoare în Sala Ioan Kunst Ghermănescu din Lugoj, acolo unde echipa locală aflată pentru prima dată în finala mică a campionatului a întâlnit în primul meci CS Rapid București. Meciul pentru bronzul național la volei se joacă după sistemul cel mai bun din cinci partide, sau altfel spus primul la trei.

Echipa gazdă, susținută de un public cald, care se identifică cu formația și orașul a reușit o prestație solidă și o victorie categorică, 3-0 (19, 22, 14).

Amfitrioanele au dominat primul set, chiar dacă vizitatoarele au stat aproape, apoi în manșa secundă Rapidul a condus momente bune, dar pe final, un blocaj excelent a făcut diferența. Setul 3 a fost dominat categoric de gazde, care s-au impus astfel cu 3-0 și au făcut un prim pas spre bronzul național.

Pentru medalii mai sunt necesar două victorii, iar următorul joc are loc tot în orașul de pe Timiș, duminică, de la 18.30.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș

RETIM Ecologic Service S.A. informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari,…

2 ore ago

Poli Kids Fest vine cu o mulţime de surprize, activităţi distractive şi chiar ridicări cu balonul

Lumea inocenţei şi a copilăriei va fi recreată cu ajutorul UPT în acest weekend. Campusul…

3 ore ago

La Timișoara se pregătesc mai multe eveniment dedicate zilei de 1 Iunie/Foto

Timișoara va avea, cu ocazia zilei de 1 Iunie, o serie de evenimente care sunt…

3 ore ago

Sfârşit tragic pentru un tânăr de 31 de ani, care a murit în bazinul de înot din zona Dacia

Un tânăr şi-a găsit sfârşitul în bazinul de înot din zona Dacia, marţi seara în…

4 ore ago

Gerald Simonis, candidat independent la Primăria Moșnița Nouă: “Banii comunității trebuie cheltuiți pentru nevoile oamenilor”

În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a…

4 ore ago

Jurnal de campanie (19). Un consilier PSD din Dumbrăviţa s-a autodetonat: Nu s-a votat bugetul pentru a nu câştiga Horia Bugarin un nou mandat de primar

La Dumbrăviţa consilierii locali din opoziţie nu votează pentru interesele comunităţii, ci pentru a-l bloca…

4 ore ago