Sport

Şi din punct de vedere fotbalistic, Şagul trece la un alt nivel

Una dintre echipele de tradiţie din liga de elită a judeţului Timiş (Divizia D), Timişul Şag, este hotărătă să treacă la un alt nivel. După o campania de transferări foarte bună în această primăvară, echipa şi-a creionat şi o bancă tehnică stelară pentru acest nivel, cu care să se atace primul loc, şi de ce nu, promovarea din următorul sezon.

A fost adus un fost fotbalist internaţional pe banca tehnică, iar acesta va fi ajutat de un tehnician cu nume greu în fotbalul românesc.

„Sportul este folositor societății pentru că asigură exemple vii de performanţă. Investițiile noastre în infrastructura sportivă trebuie susținute prin implicarea profesioniștilor. Astfel, consolidam tradiția noastră in sport prin aducerea la echipa SC Timișul Șag a două personalități sportive. Noul nostru antrenor principal, Srdjan Luchin, fost jucător de top al unor echipe fanion ale României şi Banatului ( Steaua, Dinamo, CFR Cluj şi Poli Timisoara, etc) şi 11 selecții în Nationala de Fotbal a României, se alătură eforturilor noastre pentru a construi un club cu care să ne mândrim şi care să devină un reper pentru tinerii ce doresc să faca performanţă sportivă.

Alături de noi, în postură de consilier tehnic, vine şi Ciprian Urican, om cu o vastă experiență de-a lungul carierei profesioniste de peste 20 de ani. Antrenor Licenţa PRO UEFA, a studiat modul de operare al unor cluburi profesioniste de top cum sunt Ajax Amsterdam și FC Barcelona, transpunând-le practic în antrenamentele și activitatea cluburilor la care a activat la toate nivelele: de la copii și juniori până la seniori profesioniști. Le urăm bun venit si succes!”, este anunţul primarului din Şag, Flavius Roşu.

Timişul este una din protagonistele actualei ediţii de Liga 4 şi se află pe locul 6. Reamintim că Şagul a intrat de anul trecut în circuitul echipei naţionale, pe cocheta bază din localitate diusputându-se partide internaţionale de juniori, iar în acest an va fi şi gazda naţionalei feminine de juniori.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Proiectul autostrăzii spre Moravița, studiu de fezabilitate în iunie. Va avea legătură în Serbia?

România se va putea apuca, în curând, de realizarea autostrăzii care va lega Timișoara de…

54 de minute ago

Retro Paradă cu mașini din anii `20, festival cu mii de flori, Caravana Dințișorului și teatru de păpuși, în weekend, la Iulius Town

Un nou weekend efervescent, cu evenimente pentru întreaga familie vă așteaptă la Iulius Town Timișoara.…

O oră ago

Flavius Biea câştigă la Craiova centura WBC Continental Latino

Campion mondial IBA World, timişoreanul Flavius Biea a fost cap de afiş, alături de Ronald…

10 ore ago

În parcul Pădurice va avea loc un nou Picnic Atipic

Ideea picnicului organizat în parcul din zona Dacia va fi repetată, de această dată în…

11 ore ago

CJ Timiș a semnat contractul de realizare a studiului de fezabilitate pentru modernizarea drumului dintre Moșnița și Ghiroda

Un nou drum județean, parte a ”centurii mici” de ocolire a Timișoarei face un pas…

12 ore ago

Pe Centura Sud lucrurile merg strună. Termenul de finalizare a lucrărilor ar putea fi devansat

Muncitorii celor de la UMB se mișcă, pe șantierul Centurii Sud, ca furnicile, iar aceasta…

17 ore ago