Sport

CSC Peciu Nou va juca în Liga 3. Dublă victorie în barajul de promovare

Sarbatoare mare la doar cativa km de Timisoara. CSC Peciu Nou, campioana judetului Timis a obtinut promovarea en-fafare si in premiera in Liga 3. Dupa ce a invins in turul barajului la Geoagiu cu 4-0, baietii pregatiti de Sorin Gheju s-au impus si acasa, 2-1, iar sarbatoarea a inceput, dupa un sezon perfect pentrtu peciuani.

Ioan Fandel in prima parte si Denis Bud pe final au fost cei care au inscris pentru echipa banateana, intr-un meci pe care l-au controlat chiar daca diferenta a fost la limita.

Un grup disciplinat si ambitios de jucatori, dublat de o banca tehnica abila si o conducere profesionista, aceasta este noua echipa de Liga 3 din Timis.

Asadar, echipele din judetul nostru isi continua seria seria excelenta de victorii in meciurile de baraj, inceputa in 2006 prin Albina. Un punct comun este Razvan Popaluca, fost jucator la albinenteni si antrenor secund acum la Peciu.

Lotul din retur: 12. Marian Brașoveanu – 2. Michel Rosenblum, 5. Marius Matei, 4. Ciprian Ștreangă, 15 Robert Szalkai, 20. Valentin Ilaș, 19. Silviu Francescu, 27. Denis Bud, 11. Marco Giuricici, 35. Ioan Făndel, 9. Marco Enciu. Pe bancă: 77. Mihai Boșca, 88. Bogdan Teslariu, 30. Cornel Bud, 23. Angelo Olteanu, 21. Goran Paunchici, 13. Cristian Scutaru, 14. Adrian Vladic, 25. Narcis Voros, 7. Adrian Nan.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Liceenii din Timişoara au intrat în spaţii interdimensionale şi au creat opere de artă/FOTO

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de…

13 ore ago

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș

RETIM Ecologic Service S.A. informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari,…

15 ore ago

Poli Kids Fest vine cu o mulţime de surprize, activităţi distractive şi chiar ridicări cu balonul

Lumea inocenţei şi a copilăriei va fi recreată cu ajutorul UPT în acest weekend. Campusul…

16 ore ago

La Timișoara se pregătesc mai multe eveniment dedicate zilei de 1 Iunie/Foto

Timișoara va avea, cu ocazia zilei de 1 Iunie, o serie de evenimente care sunt…

16 ore ago

Sfârşit tragic pentru un tânăr de 31 de ani, care a murit în bazinul de înot din zona Dacia

Un tânăr şi-a găsit sfârşitul în bazinul de înot din zona Dacia, marţi seara în…

17 ore ago

Gerald Simonis, candidat independent la Primăria Moșnița Nouă: “Banii comunității trebuie cheltuiți pentru nevoile oamenilor”

În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a…

18 ore ago