Administratie

În frunte cu directoarea Carmen Apostol, angajaţii DGASPC Timiş se aprovizionează direct din porbagajul maşinilor parcate în instituţie

Angajaţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Timiş, în frunte cu directoarea Carmen Apostol, nu sunt nevoiţi să meargă la piaţă. Vine “piaţa” în curtea instituţiei sub forma unor portbagaje de maşini. Vicepreşedintele CJ Timiş Cristian Moş, în subordinea căruia se află instituţia, anunţă măsuri.

Un mesaj prin e-mail trimis pe adresa redacţiei, însoţit de o fotografie elocventă, descrie o situaţie cel puţin stânjentoare la DGASPC Timiş.

“În curtea unei instituții publice, pe o ploaie mocănească, din portbagajul unei mașini se face… “patriotism economic” pe caiet, fără bon. Nu, nu suntem în anii ‘90. Totul se întâmplă în această dimineață, iunie 2023, în curtea DGASPC din centrul orașului, la câteva străzi de sediul ANAF. De luni de zile unii primari din județ s-au plâns doamnei directoare Apostol că trebuie să oprească genul ăsta de practici ilegale. Doamna directoare a promis că rezolvă problema și, la fel ca multe alte promisiuni, a uitat să rezolve problema. Nu doar că și-a uitat promisiunea, dar în dimineața asta doamna directoare și-a făcut cumpărăturile din portbagaj așa cum se poate observa în fotografia alăturată”, se arată în mesaj.

Expeditorul continuă, arătând că la faţa locului a ajuns şi vicepeşedintele CJ Timiş, Cristian Moş, care ar fi avut o alteracţie cu direatoarea Camen Apostol.

“Din informațiile pe care le avem, la fața locului s-a deplasat vicepreședintele Moș, în subordinea căruia se află instituția și a cerut ca micii “comercianți” să plece de urgență din curtea instituției. La scurt timp a avut loc și o altercație verbală între vice și directoarea DGASPC în curtea instituției. Ne întrebăm dacă un manager care acceptă astfel de practici ilegale în curtea instituției sale, oare ce alte fapte acceptă să se întâmple în instituția sa pe modelul “merge și așa””, s-a încheiat mesajul.

Cristian Moş, cel care are în subordine instituţia în cauză, afirmă că a fost într-adevăr acolo, dar nu a avut o altercaţie cu directoarea.

“Am primit şi eu dimineaţă mesajul şi fotografia şi am trimis un consilier. Mi-a confirmat informaţia şi am fost acolo. Iniţial, din  fotografie, am crezut că doamna director vrea să facă ordine, dar într-adevăr se număra printre cumpărători. Nu am avut nicio alteracţie, dar le-am spus comercianţilor să nu-i mai prind pe acolo. De asemenea, vom discuta cazul doamnei director în Consiliul Judeţean”, ne-a declarat Moş.

 

Share
Published by
Alex Nestor
Tags: DGFASPCpiata

Recent Posts

Timișenii sunt așteptați, în acest weekend, la Kikinda, la Zilele Ludăii

Tradiționalul Festival al Dovleacului de la Kikinda, Serbia, îi așteaptă în vizită pe timișeni, din…

4 ore ago

Iluminatul public va fi extins la ieșirea din Timișoara, pe șoseaua spre Lugoj

Ieșirea rutieră din Timișoara spre Lugoj va fi mai bine iluminată. Primăria Timișoara a semnat…

4 ore ago

Drive Auto Tuning Show sau cum caii putere fac casă bună cu eleganța, stilul și frumusețea

Spre sfârșitul săptămânii, Piața Unirii va fi invadată de mașini ca în filme. Mii de…

7 ore ago

Casa Mal se deschide publicului pentru premiile Beta 2024

Denumită de arhitecții organizatori ai Bienalei de Arhitectură Vila Mal, clădirea rămasă în picioare pe…

8 ore ago

Liberalii timișeni au votat, alături de colegii din întreaga țară, în unanimitate, să îl trimită pe Ciucă în lupta pentru funcția de președinte

Nicolae Ciucă a fost desemnat oficial candidatul PNL la funcția de președinte al României. Filiala…

9 ore ago

Leii din Banat încep noua campanie din campionat la sfârșitul acestei săptămâni

Ultimele zile în care se umblă la retușuri și la integrarea noilor veniți. SCM winsed.swiss…

12 ore ago