Politica

Nicolae Robu spune că e la Mamaia, dar apare în poză cu Cosmin Buboi în Antalia

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, fostul primar al Timişoarei, Nicolae Robu, afirmă că e la Mamaia, în concediu. Adică e patriot şi preferă plajele româneşti. Numai că, în urmă cu o zi, a fost fotografiat în Antalia, la Lara, alături de Cosmin Buboi, fostă stea în devenire a PNL Timiş şi primarul comunei Lovrin, Vasile Graur.

 Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Nicolae Robu afirmă că şi-a luat un binemeritat concediu, după un an de luptă cu oculta şi imperialiştii, concediu pe care-l face, ca orice patriot, la Mamaia.

“După un nou an de muncă universitară, o nouă vacanță. De câteva ore, am sosit la mare. La Marea Noastră, la care vin cu drag, an de an, de pe vremea studenției mele, chiar dacă, după deschiderea României spre lume, descinderilor aici le-am adăugat și câte-o ieșire pe alte meleaguri. La Mamaia sunt. Și mă simt minunat, ca de obicei”, a scris Robu.

Numai că textul nu e însoţit de o poză cum face de obicei când merge în concediu (înotând, navigând cu pletele în aer, stând la terase sau pe plajă cu fanii etc), ci de un clip cu o melodie pe care a compus-o cu mai mult timp în urmă.

În urmă cu o zi însă, Robu a fost fotografiat în staţiunea Lara – Antalia, la hotelul Delphin Imperial, alături de Cosmin Buboi şi primarul PNL al comunei Lovrin, Vasile Graur. Buboi a fost vicepreşedinte al PNL Timiş în perioada în care Robu era preşedinte. Tot Robu l-a propulsat în mai multe funcţii, precum director la ISCTR Timiş sau preşedinte al CA la STPT. La fel ca Robu, Buboi s-a clasat pe locul doi la alegerile pentru Primăria Săcălaz. Atât Buboi, cât şi Graur au fost propulsaţi de Alin Popoviciu, un alt apropiat al lui Robu, exclus din partid însă de actuala conducere a filialei. Popoviciu şi Buboi se află în grupul care sprijină candidatura lui Robu la un nou mandat de primar al Timişoarei.

Faptul că în urmă cu o zi cei trei au fost la Lara a fost confirmat din mai multe surse. “Buboi e cu Robu şi primarul Lovrinului în Antalia, la Hotelul Delphin”, a confirmat o sursă căreia nu i-am spus despre ce este vorba. Sigur, faptul în urmă cu o zi a fost în Antalia nu exclude automat ipoteza că astăzi Robu nu putea fi la Mamaia. Dar poate a uitat să scrie pe Facebook.

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Timișenii sunt așteptați, în acest weekend, la Kikinda, la Zilele Ludăii

Tradiționalul Festival al Dovleacului de la Kikinda, Serbia, îi așteaptă în vizită pe timișeni, din…

4 ore ago

Iluminatul public va fi extins la ieșirea din Timișoara, pe șoseaua spre Lugoj

Ieșirea rutieră din Timișoara spre Lugoj va fi mai bine iluminată. Primăria Timișoara a semnat…

5 ore ago

Drive Auto Tuning Show sau cum caii putere fac casă bună cu eleganța, stilul și frumusețea

Spre sfârșitul săptămânii, Piața Unirii va fi invadată de mașini ca în filme. Mii de…

7 ore ago

Casa Mal se deschide publicului pentru premiile Beta 2024

Denumită de arhitecții organizatori ai Bienalei de Arhitectură Vila Mal, clădirea rămasă în picioare pe…

8 ore ago

Liberalii timișeni au votat, alături de colegii din întreaga țară, în unanimitate, să îl trimită pe Ciucă în lupta pentru funcția de președinte

Nicolae Ciucă a fost desemnat oficial candidatul PNL la funcția de președinte al României. Filiala…

9 ore ago

Leii din Banat încep noua campanie din campionat la sfârșitul acestei săptămâni

Ultimele zile în care se umblă la retușuri și la integrarea noilor veniți. SCM winsed.swiss…

12 ore ago