Sport

Poliștii s-au reunit în vederea pregătirii noului sezon. Echipa alb-violetă este singura reprezentantă a Timișoarei în Liga 3

Luni spre seară, la stadionul Dan Păltinișanu a avut loc reunirea echipei de fotbal Politehnica Timișoara. Fără antrenorul principal Paul Codrea, aflat încă în concediu, ședința de pregătire a fost condusă de antrenorul secund Antonio Foale și de preparatorul fizic Remus Datcu.

31 de jucători s-au aflat la reunire, din lotul vechi, nou legitimați, dar și în probe.

Portari: Murariu, R. Miklos (CSC Dumbrăvița), Balica

Fundași: Bocșan, D. Radu, Vlaicu, Huminic, Curescu (Viitorul Șimian), A. Mada, M. Mircea (Phoenix Buziaș – revenire), Taub, Bain (CSU UVT), R. Ciurel (Ripensia), Porav (CSC Ghiroda și Giarmata Vii)

Mijlocași: Pureca, D. Olariu, Butar (toți Phoenix Buziaș – revenire), Boariu, M. Oprea, E. Adam, Marincu, Erceanu, Careba (Progresul Ezeriș), I.L. Rotariu (Progresul Ezeriș)

Atacanți: Făgărășanu, Mura (ambii CSC Ghiroda și Giarmata Vii), R. Țurcaș, Pădurariu (Phoenix Buziaș), D. Popa (Crișul Chișineu-Criș), Ehling (CSC Ghiroda și Giarmata Vii – revenire), Cr. Lazăr (CSO Plopeni).

„A fost o vacanţă destul de lungă. Îmi place să cred că la fotbal nu prea ai timp de vacanţe aşa de lungi, dar situaţia, în momentul de faţă, ne-a făcut să avem o vacanţă mai lungă, dar în acelaşi timp avem şi o perioadă de pregătire destul de lungă. Ceea ce e bine pentru noi. În momentul de faţă am reuşit în mare parte să conturăm un lot. Mai urmează să întărim echipa şi în următoarele două săptămâni mai avem câţiva jucători care o să vină, unii care o să plece la rândul lor, ceea ce încercăm să facem în momentul de faţă e să construim o echipă competitivă. O echipă care poate să reprezinte cu succes culorile lui Poli”, a spus directorul executiv al clubului, Costel Pantilimon.

Politehnica va fi singura reprezentantă a Timișoarei în Liga 3, după ce Ripensia a aruncat marți prosopul. FRF nu a stabilit seriile, mai ales că sunt multe formații care nu vor mai continua în Liga 3. Din Timiș, este foarte posibil ca nicio Dudeștii Vechi să mai concureze, însă o vor face Ghiroda, Buziaș, Periam și nou-promovata Peciu Nou.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Grup organizat în furt de motorină! Și-au însuțit zeci de tone de combustibil

Luni de zile au furat cu nesimțire de la locul unde lucrau. Acum vor da…

3 ore ago

Demarează etapa a doua a probelor la rece pe rețeaua Colterm

Compania de termoficare Colterm continuă pregătirile pentru sezonul de încălzire 2024-2025 și demarează etapa a…

7 ore ago

Traficul rutier va fi restricţionat vineri pe un tronson al străzii Glad

Societatea Drumuri Municipale (SDM) anunţă că, în vederea finalizării lucrărilor pe strada Glad, pe tronsonul…

7 ore ago

Timișoara devine platou de filmare pentru un serial. Mai multe străzi din oraș se închid

Filmarea unui miniserial la Timișoara va face ceva deranj în traficul din oraș. Mai multe…

7 ore ago

Programul de acțiuni al TM 2023 s-a încheiat, la Budapesta, cu un triplu eveniment marca Pro Musica

Asociația care s-a ocupat de buna desfășurare a Timișoara Capitală Europeană a Culturii a încheiat,…

7 ore ago

Noaptea Campusului Deschis vine cu un „Catalizator” deosebit

Cea mai așteptată noapte la UPT. Noaptea Campusului Deschis va avea loc în data de…

9 ore ago