Primăria Timişoara

Bazinul de la Complexul Bega are haine noi/VIDEO

Bazinul din cadrul Complexului Sportiv Bega și zonele funcționale aferente acestuia au trecut în ultima lună printr-un proces amplu de renovare. În perioada 29 iulie-18 august au avut loc lucrări de igienizare la bazinul de înot, aflăm de la viceprimarul Cosmin Tabără.

În cadrul acțiunii Au fost igienizate vestiarele, grupurile sanitare și holurile. De asemenea, au fost făcute lucrări de zugrăvire, au fost revopsite țevile și caloriferele, au fost înlocuite cuierele rupte.

Lucrări au fost efectuate și la bazin, unde a fost golită apa și au fost făcute reparații la bazin. Conform lui Tabără, au fost reparate rosturile și completate bucățile de gresie lipsă, s-au verificat și curățat duzele prin care intră apa în bazin și au fost schimbate delimitatoarele de culoare. Toți pereții au fost vopsiți cu vopsea lavabilă.

”Infrastructura sportivă din Timișoara suferă prin lipsa ei, ani de zile nefiind construit ceva nou. Până la finalizarea proiectelor aflate în lucru, avem obligația de a întreține în condiții bune ceea ce avem. Mulțumesc colegilor de la Baze Sportive care s-au implicat și se implică pentru a pune la dispoziția sportivilor amatori și de performanță o bază de pregătire în condiții normale de desfășurare a activității”, a anunțat Cosmin Tabără.

Proiectul a fost lansat la jumătatea anului trecut, atunci când a fost pornită licitația pentru realizarea studiilor aferente investiției.

Intențiile prezentate atunci erau mult mai îndrăznețe. Se dorea realizarea acolo a două bazine semiolimpice, cu grupuri sanitare, vestiare și spații anexe, două săli de gimnastică pentru fete și băieți, cu spațiile anexe aferente. complexul ar urma să aibă două etaje, în prezent având doar parter. De asemenea se dorește introducerea unui concept de control energetic de tip Smart Building, cu sisteme de răcire pasivă și activă, inclusiv protecție solară la fațade

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Politehnica Timișoara se întoarce cu șase medalii de la Campionatul Național de floretă, seniori. A lipsit doar… aurul!

Politehnica Timișoara a câștigat șase medalii la Campionatul Național de floretă, care a avut loc…

25 de minute ago

CCIA Timiș organizează un nou seminar pe tema legislației vamale

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș va organiza seminarul ”Actualizări în legislația vamală și…

O oră ago

Școala Gimnazială nr. 7 Sfânta Maria Timișoara și Școala Gimnazială nr. 2 Lugoj vor reprezenta județul Timiș la turneul Final 4 de la Cluj

Școala Gimnazială nr. 7 Sfânta Maria Timișoara (Portland Trail Blazzers) și Școala Gimnazială nr. 2…

O oră ago

Proiectul sumelor micșorate pentru drumurile județene a trecut de plenul CJT

Proiectul ”sabotat tehnologic” la precedenta ședință de plen, referitoare la repartizarea sumelor din TVA pentru…

2 ore ago

Jurnal de campanie (15). În “meciul” pentru Primăria Timişoara, la casele de pariuri, Dominic Fritz, mare favorit în faţa lui Nicolae Robu

Dominic Fritz sau Nicolae Robu? Este întrebarea de pe buzele multor timişoreni, acum când au…

3 ore ago

Proclamație de deziobăgire pe moșia boierului Alfred

Mai mulți primari liberali din Timiș au scris o lăcrămație către conducerea județeană, președintelui interimar…

4 ore ago