Timp liber

O a doua zi plină de magie şi muzică de calitate la CODRU Festival

A doua zi a CODRU Festival a fost o altă zi plină de magie pentru cei 25.000 de festivalieri prezenți la Pădurea Bistra. În jurul celor șase scene, iubitorii de muzică au cântat piesele trupelor preferate și s-au bucurat de surprize din partea artiștilor.

Pe scena SUB SOARE au urcat sâmbătă trupa Asian Dub Foundation, care prin combinația stilurilor muzice ca rock, rap, dub, punk sau ragga, a oferit publicului un spectacol de excepție. Apoi, Subcarpați, a adus cele mai iubite piese în fața fanilor. MC Bean a cântat refrenurile pieselor ca Frunzuliță, iarbă deasă sau Rabdă Inimă la unison cu festivalierii. Spre bucuria participanților a fost susținut un moment special cu invitați surpriză. Tot pe scena principală au urcat trupele Lună Amară și Mădălina Pavăl Orchestra.

La scena LUMEA NOUĂ s-a dansat pe muzica și versurile artiștilor Azteca, Nane, K-lu, Alex Super Beats, Souldrip & Mc Motanu și Cred că sunt Extraterestru. De excepție au fost și concertele susținute pe celelalte scene. Spitalul de Urgență, Mircea Vintilă, Magnetical Muse și Graiu, dar și mulți alții, au cântat pentru fanii lor până în zori.

Pe lângă muzică, cei care care au mers la festival s-au relaxat în răcoarea Pădurii Bistra, într-un decor de poveste. Sub umbra copacilor, binevenite într-o zi călduroasă de vară, hamacele și zonele special amenajate pentru relaxare, au fost pline. Cei mici au avut parte de ateliere de creație și aventură susținute de artisți și nu numai. Pe lângă zâmbete specialiști din domeniu ecologiei le-au povestit cât de importantă este natura și cum o pot ocroti prin gesturi simple.

CODRU Festival face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii” în anul 2023 și este cofinanțat de Consiliul Județean Timiș prin programul TimCultura 2023, Comuna Ghiroda și Comuna Moșnița Nouă.

Festivalul continuă duminică, o altă zi plină de adrenalină şi muzică bună. Vor cânta printre alţii Coma, Tarja Turunen, Oscar, Şatra Benz, Paulina, Dubik, Mandu, Daweed, Ian, Melting Dice, etc.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Dominic Fritz vs. Clanurile din Timișoara. Ce s-a mai recuperat pe lângă strada Cezar?

Strada Cezar, blocată de ani de zile, de clanurile Cârpaci și Stancu, a fost revendicată.…

13 ore ago

Cristian Moș – “ Îmi iau angajamentul că dacă nu voi respecta termenele proiectelor pe care le voi demara voi demisiona”

Când și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar s-a vehiculat că face…

13 ore ago

Primăria Timișoara și partenerii din programul campusului de învățământ dual se pun pe promovat acest sistem educațional

Cu banii asigurați pentru ridicarea unui campus pentru învățământ dual, Primăria Timișoara, împreună cu ceilalți…

14 ore ago

Alfred Simonis: Lupta pentru Institutul de Oncologie din Timișoara a fost cea mai grea

Institutul Regional de Oncologie Timișoara, care se va ridica pe Calea Torontalului, este cea mai…

15 ore ago

Cod galben de averse şi grindină. Banatul nu scapă de vremea rea

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o atenţionare meteo Cod galben de averse, grindină…

15 ore ago

Timișorenii sunt așteptați să participe la evenimentele ocazionate de Ziua Europei.

Pe data de 9 mai, la Timișoara se va sărbători Ziua Europei. Casa de Cultură…

18 ore ago