Social

Azi se întrerupe furnizarea apei calde pe mai multe străzi din Timişoara

Pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a oraşului, Colterm va întrerupe furnizarea apei calde de consum în ziua de miercuri, 20.09.2023, de la  ora 8ºº la ora 18ºº, la  punctul termic Plevna. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: 16 Decembrie 1989,  Brașov, Gen. H. Berthelot, Gh. Doja, Plevna, Remus, T. Vladimirescu – în total 23 de branșamente.

Tot miercuri, între orele 12:00 – 14:00, se întrerupe furnizarea apei calde de consum la CT Dragalina, în vederea executării unor lucrări de revizie la  rampa de alimentare cu gaz (la cererea  furnizorului de gaz). Vor fi afectați abonații care locuiesc pe bv. Republicii (parțial), bv. Gen. Dragalina și Splaiul N. Titulescu – în total un număr de 26 de branșamente.

Totodată, având în vedere notificarea transmisă de către E-Distribuție Banat privind efectuarea unor lucrări în rețeaua de medie tensiune, planificate tot pentru miercuri, 20.09.2023, Colterm întrerupe furnizarea apei calde de consum și a apei reci hidrofor, după cum urmează:

La PT 93, în intervalul orar  09ºº17ºº, urmând să fie afectați consumatorii arondați străzilor: Cristalului, Arenei, Martir A. Istvan, Sirius, Uranus – în total un număr de 28 de branșamente;

La la PT 15, între orele  11ºº19ºº, fiind afectați abonații de pe străzile C. Sălceanu, Ofcea, Pestalozziîn total 7 branșamente.

La finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de  timp, motiv pentru care se recomandă evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezire ei.

 

 

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Comportare excelentă a României la Europeanul de fotbal destinat primarilor

Primarii din toată Europa s-au întâlnit la Liepzig unde nu s-au înfruntat în platforme electorale…

O oră ago

SCM USV Timişoara, deplasare dificilă la Baia Mare

Etapa a IV-a din Liga de Rugby programează a doua deplasare a acestui sezon pentru…

2 ore ago

Timotion modifică, duminică, traseele unor mijloace de transport ale STPT

Duminică, 12 mai, în intervalul orar 08:30 - 14:00, va avea loc evenimentul sportiv “Timotion…

2 ore ago

Trafic închis, sâmbătă, pe strada Constantin Brăiloiu

Societatea de Drumuri Municipale (SDM) transmite că pe Str. Constantin Brăiloiu (tronson cuprins între Str.…

2 ore ago

Zece pentru Primăria Timişoara, şapte la preşedinţia CJ Timiş plus… Maria Grapini. A început oficial campania electorală pentru locale şi europarlamenatare

De azi a început oficial campania electorală pentru alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie,…

3 ore ago

La Timișoara, piesele auto realizate de o importantă companie sunt scanate pentru eventuale defecte, cu ajutorul unui tomograf

Una dintre cele mai mari companii străine din Timișoara, cu activitate în domeniul automotive, poate…

3 ore ago