Primăria Timişoara

Inflație de semafoare pe Calea Bogdăneștilor și Bulevardul Cetății. Roxana Iliescu analizează: ”Ne cred oraș de chiori!”/FOTO

Se pare că Primăria Timișoara a găsit un scop pentru mare parte dintre semafoarele recuperate prin desființarea a mare parte din proiectul ”Semaforișoara”. Acestea și-au găsit un loc excelent pe bulevardul Cetății și Calea Bogdăneștilor, acolo unde au fost instalate câte două semafoare de același tip, unul lângă altul, probabil pentru a fi văzute mai bine și a asigura … redundanță.

Consilierul local Roxana Iliescu, mereu combativă la adresa administrației Fritz, remarcă o decizie ciudată, adoptată la trecerile de pietoni de pe nou reabilitate bulevarde ale Cetății și Bogdăneștilor. Mai precis, acolo a apărut o adevărată pădure de semafoare. Desigur, ea e și ironică la adresa conducerii USR din primărie.

Doamne ferește! Suntem inundați de semafoare pe Cetății și Bogdănești! Useriștii ne cred un oraș de chiori! Cumva îi înțeleg, că nici ei nu-si explica cum altfel au câștigat alegerile… Și totuși, useriștii ar trebui sa știe ca in 2020 a fost doar o chestie de percepție, fără implicații oftalmologice! ”, spune Iliescu.

Aleasa locală analizează și o altă situație, care a mai fost adusă în prim plan de șoferi: benzile de circulație realizate sunt extrem de înguste, după ce, la cererea conducerii primăriei, a fost modificat proiectul.

Dacă vi se par înguste cele două benzi pe sens de pe Bogdănești, sa știți ca nu doar vi se pare, chiar sunt!  Proiectul inițial prevedea doua benzi pe sens a câte 3 m fiecare. In urma modificărilor aduse de useriști avem doua benzi pe sens a câte 2,75 m, trotuar de 2 m și pistă de bicicletă de 1,5 m. Atât s-a putut!”, a mai scris Iliescu.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

La Timișoara, piesele auto realizate de o importantă companie sunt scanate pentru eventuale defecte, cu ajutorul unui tomograf

Una dintre cele mai mari companii străine din Timișoara, cu activitate în domeniul automotive, poate…

3 minute ago

Jumătate dintre clienții Rețele Electrice Banat vor avea instalate contoare de energie inteligente

Companiile Rețele Electrice continuă instalarea de contoare inteligente, cu scopul de a le pune la…

7 minute ago

A trecut pe roşu şi l-a costat viaţa!

Accident mortal, pe „zebră”, vineri dimineaţa în jurul orei 6.30. Un bărbat, în vârstă de…

40 de minute ago

Start cu surprize în campania electorală. Am avut prima confruntare electorală pentru scaunul de primar

Partidele politice înscrise în cursa alegerilor locale au ieșit ”la muncă” electorală din primul minut…

45 de minute ago

Nicolae Ciucă, sacrificat ritualic pe modelul Viorica Dăncilă

Din interiorul PNL a fost răspândită ştirea că decizia este ca şi luată, partidul urmând…

O oră ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 10 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 10.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

3 ore ago