Sport

CSC Dumbrăviţa îşi doreşte un rezultat bun la Dej

Divizionara secundă CSC Dumbrăviţa este gata de o nouă deplasare. În etapa a 9-a din Liga a II-a, echipa bănăţeană joacă pe terenul celor de la Unirea Dej. Meciul este programat sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 11.00, pe stadionul „Municipal” din Dej.

Bănăţenii vin după un egal smus in extremis acasă cu Metaloglobus, în timp ce Dejul, în play-off anul trecut, a început mai greu, a pierdut runda anterioară la Piatra Neamţ şi se află în partea inferioară a clasamentului.

„Nici Metaloglobus nu traversa o perioadă prea bună și a făcut un meci foarte bun contra noastră. E un campionat echilibrat, nicio echipă nu s-a remarcat ca fiind mult mai bună decât alta, chiar și o echipă de la coada clasamentului poate să câștige și cu echipele din față. Diferențele de puncte nu sunt foarte mari, iar rezultatele de la o etapă la alta variază foarte mult, sunt surprinzătoare. La prima vedere, Dejul are probleme, deși au făcut un meci foarte bun la Piatra Neamț, s-au apărat exact, iar după primirea golului au avut niște ocazii foarte mari. Meritau să egaleze pe final, ținând cont de aceste ocazii. Nu au arătat ca o echipă care nu se regăsește. E adevărat, dacă ne uităm la ce au reușit sezonul trecut și la cum merg acum, e o diferență. Dar, repet, se poate întâlmpla orice în acest campionat”, a declarat Cosmin Stan, antrenorul alb-verzilor.

Doi jucători importanţi din lot nu vor face deplasarea. „Martinov are o răceală destul de severă, nu s-a antrenat până acum în această săptămână și nici nu se întrevede o îmbunătățire în starea lui. Iar Paulevici a contractat o bacterie stomacală, a făcut o alergie destul de complicată, cu internare în spital, și din păcate nu ne putem baza pe el”, a mai spus Stan.

Dumbrăviţa va avea parte şi de o mică galerie la meciul de sâmbătă, Asociaţia de suporteri organizând prima acţiune oficială în campionat a unei deplasări îân liga secundă.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Ad Libitum va face spectacol sâmbătă în Sala Capitol din Timişoara

Într-un concert devenit tradiție, Ad Libitum Voices aduce de anul acesta primăvara și la Timișoara,…

51 de minute ago

Puținul cu care ne mulțumim

Prima oară când am auzit de AUR se întâmpla în campania electorală din 2020. Atunci,…

O oră ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 9 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 09.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

2 ore ago

Dominic Fritz vs. Clanurile din Timișoara. Ce s-a mai recuperat pe lângă strada Cezar?

Strada Cezar, blocată de ani de zile, de clanurile Cârpaci și Stancu, a fost revendicată.…

17 ore ago

Cristian Moș – “ Îmi iau angajamentul că dacă nu voi respecta termenele proiectelor pe care le voi demara voi demisiona”

Când și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar s-a vehiculat că face…

17 ore ago

Primăria Timișoara și partenerii din programul campusului de învățământ dual se pun pe promovat acest sistem educațional

Cu banii asigurați pentru ridicarea unui campus pentru învățământ dual, Primăria Timișoara, împreună cu ceilalți…

18 ore ago