Politica

Alfred Simonis, atac violent la Alexandru Proteasa: “Patronează sistemul mafiei imobiliare din Moșnița Nouă”

Preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis, revine cu un atac devastator la adresa vicepreşedintelui PNL al CJ Timiş, Alexandru Proteasa. Simonis vorbeşte de bani şi materiale de construcţii care au dispărut de la o investiţie a CJ Timiş şi apărute pe şantierele familiei lui Proteasa.

Războiul între PSD şi vicepreşedintele PNL al CJ Timiş, Alexandru Proteasa, continuă cu o reacţie extrem de dură a preşedintelui PSD Timiş, Alfred Simonis. Aminitim că PSD a demarat un proces pentru destituirea din funcţie a lui Proteasa. Acesta este acuzat că ar avea legături de afaceri cu o firmă care lucrează și pentru CJ Timiş, la viitorul centru de legume și fructe de la Tomnatic. Pe acest fond, a venit şi noul atac al lui Simonis, care îl acuză pe Proteasa, nici mai mult nici mai puţin, că patronează mafia imobiliară din Moşniţa Nouă.

“Astăzi pozează în victimă, dar de 20 de ani patronează sistemul mafiei imobiliare din Moșnița Nouă. Pe numele lui Alexandru Proteasa, un individ care a ajuns vicepreședinte al Consiliului Judeţean Timiș și care confundă bugetul instituției pe care o conduce cu conturile grase ale familiei sale. Am proprietatea termenilor, iar când vorbesc despre un sistem mafiot știu exact despre ce este vorba. Iar cum știu eu, la fel știe și Proteasa, însă el trebuie să acopere sistemul din care face parte”, arată liderul PSD.

Mai mult, Simonis afirmă că bani și materiale de construcții dispărute de la CJT au apărut pe șantierele familiei lui Proteasa.

“Afaceri dubioase din bani publici sunt cercetate de instituții ale statului, iar asta îl neliniștește teribil pentru că există suspiciuni clare referitoare la un mare jaf și pentru a acoperi cumva hoția, astăzi ne arată că e victimă. Se vorbește despre sume de bani și materiale de construcții evaporate de la CJT și apărute miraculos pe șantierele familiei sale. Se adună nori negri deasupra Moșniței și Consiliului Judeţean, domnule Proteasa!”, a încheiat Simonis.

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Viceprimarul Cosmin Tabără, trimis la ascuțit creioane, după ce rămâne și fără bazele sportive

Primarul Dominic Fritz a decis că e timpul ca viceprimarul său liberal să treacă efectiv…

2 ore ago

Alfred Simonis solicită sancționarea grupurilor politice ale Alianței Dreapta Unită și ai AUR pentru circul de joi noaptea, din Piața Unirii

PSD Timiș atacă Alianța Dreapta Unită și spun că liderii locali ai acesteia folosesc circul…

4 ore ago

Descoperă oferte avantajoase la biletele de avion cu eSky.ro

Adori să evadezi din cotidian și să explorezi lumea? Te-ai săturat să aștepți ore nesfârșite…

4 ore ago

Agresiune AUR împotriva lui Dominic Fritz în prima noapte de campanie. Candidatul AUR este omul echipei Robu-Simonis

În noaptea de 9 mai, un grup de membrii AUR a întrerupt evenimentul de lansare…

5 ore ago

Comportare excelentă a României la Europeanul de fotbal destinat primarilor

Primarii din toată Europa s-au întâlnit la Liepzig unde nu s-au înfruntat în platforme electorale…

8 ore ago

SCM USV Timişoara, deplasare dificilă la Baia Mare

Etapa a IV-a din Liga de Rugby programează a doua deplasare a acestui sezon pentru…

8 ore ago