Politica

PNL Timiş îi răspunde lui Alfred Simonis: Gura PSD-istului adevăr grăiește!

Liderii PNL Timiş au reacţionat imediat la atacul lui Alfred Simonis la adresa vicepreşedintelui CJ Timiş Alexandru Proteasa. PNL-iştii afirmă că Simonis ştie foarte bine ce vorbeşte atunci atunci când se referă la “sistem mafiot” şi interlopi.

 PNL Timiş a reacţionat prompt, după ce preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis, l-a acuzat pe vicepreşedintele PNL al CJ Timiş, Alexandru Proteasa, că patronează mafia imobiliară din Moşniţa Nouă.

“Deputatul PSD Alfred „Freddy” Simonis a reușit astăzi o performanță greu de egalat. Într-o postare pe pagina de politician pe Facebook, deputatul a decis să ne arate cât este competent în domeniul lumii interlope și a scris cu mânuța lui ”am proprietatea termenilor, iar când vorbesc despre un sistem mafiot știu exact despre ce e vorba”. Existau bănuieli că domnul deputat știe ce vorbește când se discută despre sistem mafiot, despre golănii și furturi sau despre combinații și escrocherii. Iată că astăzi a venit și confirmarea, chiar din gura specialistului”, au transmis cei din PNL Timiş

”PSD-iștii se tot chinuie să lanseze petarde politice și să arunce cu noroi în toți cei care consideră ei că le stau în cale. Probabil e și asta o treabă atunci când nu ai de lucru sau când nu te pricepi la lucrurile pe care trebuie să le faci. Îi înjuri, îi ameninți, îi șantajezi pe cei care lucrează și le faci plângeri pe la toate instituțiile statului. Simonis și gașca pozează în persoane preocupate de justiție, dar nu fac altceva decât să arunce perdele de fum în jurul lor, tocmai pentru a masca lipsa de activitate și incompetența crasă în care se scaldă”, spune președintele PNL,  Alin Nica.

Pe de altă parte, Alexandru Proteasa afirmă că Alfred Simonis ar avea mari probleme în a-şi justifica averea.

”Eu nu am nicio problemă în privința averii. Așa cum muncesc acum, cinstit și corect, în slujba comunității, așa am făcut-o și când am activat în mediul privat. Tot ce am făcut am făcut prin muncă cinstită, cu efort, dar și cu inteligență. Din păcate, nu pot spune aceleași lucruri despre deputatul Simonis. Din ce am citit prin presă, ar avea probleme serioase atunci când vine vorba să își justifice averea. Dar eu nu sunt procuror și nu am de gând să cer formarea unei comisii sau unui tribunal al poporului PSD-ist care să cerceteze averea familiei Simonis. Dacă ceva e suspect, există instituții ale statului care pot face verificări. Până atunci însă, mă aștept ca deputatul ales pe listele PSD în Timiș să facă ceva util pentru județul în care trăiește. Asta dacă mai trăiește pe aici pentru că lumea spune că ar sta mai mult prin sectorul 2, București ”, a adăugat Alexandru Proteasa, vicepreședinte al PNL Timiș.

 

 

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Avertisment public de la ministrul Grindeanu: Nu pregătiți PUZ-uri pe mulți bani pe Lugoj – Filiași, nu veți fi plătiți

Prezent la Lugoj, Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a avertizat eventualii speculatori imobiliari să nu încerce…

16 ore ago

Timişoara trece după un meci dificil de Rapid şi rămâne prima la rugby

Meci intens, salvat de un final spectaculos. SCM USV Timişoara a învins mai greu decât…

18 ore ago

Anunţ exproprieri Moşniţa Nouă

Avand in vedere Hotararea nr. 223 din 25.09.2023 emisa de Consiliul Local al Comunei Moșnița…

21 de ore ago

Dispensar uman modern pentru locuitorii din Ghiroda

Vineri, 17 mai, la Ghiroda s-a făcut recepția la Dispensarul Uman Ghiroda ,,Dr. Grațian Miclăuș’’.…

21 de ore ago

La Moşniţa Nouă a fost recepţionată lucrarea de extindere a rețelei de canalizare

Reţeaua de canalizare din Moşniţa Nouă a fost executată cu fonduri europene, prin Programul Operaţional…

21 de ore ago

Primul tramvai galben produs de turcii de la Bozankaya a ajuns la Timișoara. Vedeți cum arată/Foto

În perioada următoare, pe șinele de tramvai ale Timișoarei va apărea primul tramvai nou produs…

21 de ore ago