Timp liber

Cele două zile de concerte s-au încheiat. Jessie J a blocat accesul în Piața Unirii

Publicul larg timișorean a avut partea sa de închidere a Capitalei Culturale, cu două seri de concerte, de această dată cu nume cunoscute și nu cu tarafuri așa cum le-a fost oferită deschiderea TM2023. Katie Melua și o Delia total neinspirată prin repertoriul abordat au reușit să aducă public în seara de vineri, dar Jessie J a fost, de fapt, punctul culminant al închiderii, organizatorii fiind nevoiți să închidă accesul în Piața Unirii, din cauza numărului mare de spectatori.

Katie Melua a reușit să ridice spiritul spectatorilor de vineri seara, veniți în Piața Unirii, aceasta după ce artistul român ales de organizatori să deschidă evenimentul a ajuns să le cânte în orașul lui Poli Timișoara imnul echipei Oțelul Galați. Din principiu, poate alegerea artistului nu a fost neapărat grozavă, dar o asemenea melodie care a ajuns să fie promovată la nivel de hit a fost cireașa de pe tortul lipsei de inspirație. Din fericire, Katie Melua a fost apreciată și și-a respectat numele artistic, aceasta fără a lăsa mai prejos numărul de acrobație aeriană, la fel, apreciat de public.

Seara a doua a fost, într-adevăr, altceva, mult peste prima. Părerea celor prezenți a fost că Jessie J, cântăreața britanică binecunoscută și apreciată, cu numeroși fani și la Timișoara, a produs pe scena amplasată în Piața Unirii unul dintre cele mai bune show-uri din oraș în ultimii ani. Cei 20.000 de oameni care au umplut Piața Unirii au cântat alături de vedeta de pe scenă, încheind cu zâmbetul pe buze un an cultural care nu promitea succesul la debut.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Ad Libitum va face spectacol sâmbătă în Sala Capitol din Timişoara

Într-un concert devenit tradiție, Ad Libitum Voices aduce de anul acesta primăvara și la Timișoara,…

O oră ago

Puținul cu care ne mulțumim

Prima oară când am auzit de AUR se întâmpla în campania electorală din 2020. Atunci,…

2 ore ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 9 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 09.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

2 ore ago

Dominic Fritz vs. Clanurile din Timișoara. Ce s-a mai recuperat pe lângă strada Cezar?

Strada Cezar, blocată de ani de zile, de clanurile Cârpaci și Stancu, a fost revendicată.…

18 ore ago

Cristian Moș – “ Îmi iau angajamentul că dacă nu voi respecta termenele proiectelor pe care le voi demara voi demisiona”

Când și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar s-a vehiculat că face…

18 ore ago

Primăria Timișoara și partenerii din programul campusului de învățământ dual se pun pe promovat acest sistem educațional

Cu banii asigurați pentru ridicarea unui campus pentru învățământ dual, Primăria Timișoara, împreună cu ceilalți…

18 ore ago