Politica

Raoul Trifan despre noul pol din politica românească: “Alianța Dreapta Unită este alternativa la guvernarea prin minciună”

Senatorul USR de Timiş, Raoul Trifan, afirmă că nou constituita Alianţă Dreapta Unită este o reală alternativă la “guvernarea prin minciună” a PSD şi PNL. El spune că la anul va vei nota de plată pentru toate nedreptăţile făcute de actuala guvernare.

Liderii USR, PMP și Forța Dreptei au anunţat, astăzi, constituirea Alianței Dreapta Unită, urmând a avea liste comune la alegerile europarlamentare şi parlamentare, dar şi candidat comun la prezidenţiale. Raoul Trifan spune că această alianţă este alternativa democratică la actuala guvernare.

 “Alianța Dreapta Unită este alternativa pentru 2024 la guvernarea prin minciună pe care o practică PSD și PNL. Au construit un sistem de privilegii, cu pensii speciale și lefuri de zeci de mii de euro pentru politruci. Au decis, din pix, că pensiile speciale sunt un drept câștigat pe viață și că ar putea fi eliminate abia peste 40 de ani. Au creat o Opoziție de tablă, extremistă, pe care o umflă în mod artificial pentru că le convine ca, la anul, românii să creadă că au de ales doar între hoți și extremiști. Ciolacu se vede deja Președinte, crezând că o să repete schema Iliescu-Vadim din 2000. Au pus instituțiile pe care le controlează să șicaneze adevărata Opoziție democratică. Unora le fac dosare, pe alții au tăbărât cu inspecții și verificări abuzive, în fine, pe alții îi amenință să renunțe. Ar face orice ca să ne oprească să candidăm împreună la anul”, arată senatorul USR.

Trifan afirmă că toate acestea vor lua sfârşit anul viitor.

“La anul, începând cu alegerile europarlamentare din iunie, va veni nota de plată pentru toate aceste nedreptăți. Alianța Dreapta Unită luptă pentru primul loc la europarlamentare. Avem convingerea că o Românie a guvernării oneste, a respectului pentru drepturile cetățenilor și pentru banul public este posibilă. În 2024 avem cu cine!”, a încheiat Trifan

 

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Ziua de 1 Iunie, ADID Timiș organizează în diferite locații activități educative privind gestionarea corectă a deșeurilor în locații diferite

De 1 iunie, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, ADID Timiș anunță desfășurarea unor activități…

11 ore ago

Primăria Timișoara a început să amenajeze deja celebra stradă Cezar

Strada Cezar, care leagă Bulevardul Loga de Parcul Copiilor, a intrat astăzi în amenajare, după…

12 ore ago

Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara îl dă jos de pe un panou publicitar pe Nicolae Ciucă

În urma unei sesizări depuse de Partidul Alianţa Pentru Unirea Românilor,Biroul Electoral de Circumscripție nr.…

13 ore ago

Primăria a amenajat al treilea spațiu de tip drop off, la grădinița 32

Primăria Timișoara a amenajat o nouă zonă specială de unde părinții își pot lăsa și…

13 ore ago

Universitatea de Vest Timișoara a intrat în clasamentul RUR 2024

Universitatea de Vest a fost clasificată pe primul loc în Timișoara și a șasea din…

14 ore ago

Evenimente speciale într-o lună iunie magică, puse în scenă de Centrul de Cultură şi Artă/FOTO

Cireșar aduce la Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș spectacole, expoziții, Flashmob-uri de…

16 ore ago