Cultura

Spectacol folcloric de neratat, săptămâna viitoare

În 13 decembrie 2023, la ora 18:30, sunteţi invitaţi la spectacolul ”Cântec de sărbătoare” la Convention Center – Hotel Timișoara pentru a trăi o experiență memorabilă.

Alături de Ansamblul Profesionist Banatul, invitați în recital sunt cunoscuții interpreți de muzică populară: Niculina Stoican, Liliana Laichici, Adrian Stanca, Petrică Miulescu Irimică, Andreea Chisăliță, Luminița Safta, Lavinia Buru, Dorinel Gavriluț Pîrvoni și Ciprian Pop. Invitați speciali sunt Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș. Spectacolul va fi prezentat de către Felicia Stoian, iar dirijorul Sebastian Roșca se va asigura că fiecare notă muzicală răsună în inimile noastre.

Lasă-te purtat de jocurile care poartă amprenta coregrafică a maeștrilor Brândușa și Nicolae Stănescu și bucură-te de atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă și surprizele pregătite de organizatori.

„Nu rata această ocazie unică de a te bucura de un spectacol de excepție! Rezervă-ți locul acum și fii parte din magia sărbătorilor alături de Ansamblul Profesionist Banatul!”, este mesajul organizatorilor.

Accesul este pe bază de invitații care se găsesc pe pe www.eventim.ro, începând cu 4 decembrie 2023, ora 11:00. Evenimentul este finanțat de Consiliul Județean Timiș și face parte din proiectul ”Spectacol de datini și obiceiuri de iarnă.”

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Intervenţie de suflet a salvatorilor din Buziaş

După-amiază însorită, dar cu peripeții la o fermă de vaci din apropierea orașului Buziaș: o…

27 de minute ago

Aproape o mie de locuri de muncă oferite la Bursa Locurilor de Muncă. Peste 600 de persoane au fost selectate pentru angajare

La Timișoara a avut loc, marți, o nouă ediție a Bursei Locurilor de Muncă. Interesul…

4 ore ago

Avem și în acest an Noaptea Muzeelor, de această dată sub auspiciile protestelor salariale de la MNaB

Muzeul Național al Banatului, cu sprijinul Consiliului Județean Timiș, participă și în acest an la…

8 ore ago

Lucrările pe Calea Stan Vidrighin intră în etapa finală/FOTO

Constructorul care se ocupă de reabilitarea Căii Stan Vidrighin intră în etapa finală a lucrărilor.…

8 ore ago

Un motociclist a fost accidentat în zona Sălii „Olimpia”

După accidentul de dimineaţă din apropierea Centurii de Sud, unde un muncitor a fost izbit…

8 ore ago