Sport

Toate echipele SCM joacă în acest weekend în deplasare. Rugbiştii au cel mai important joc

Cele trei echipe de seniori ale clubului SCM Timişoara evoluează în deplasare la acest final de săptămână. Toate vor fi implicate în meciuri de Ligă Națională, pentru rugbiști și handbaliști urmând să fie ultimul joc din 2023.

Primii intră pe teren rugbiștii, care dispută finala mică a Ligii Naționale, cu Steaua. Partida are loc sâmbătă, de la ora 11.00, la stadionul Ghencea (în direct la Rugby TV).

„Sperăm să încheiem 2023 cu un meci consistent, chiar dacă jucăm din nou pe teren străin. Cunoaștem bine adversarul, l-am întâlnit recent și în semifinala din Cupa României. Victoria de la final de octombrie ne-a dus în finală, dar acum nu mai trebuie să ne concentrăm la acel rezultat, ci la ceea ce va fi sâmbătă”, spune Gabriel Rupanu, mijlocaș la grămadă.

Baschetbaliștii se deplasează la Brașov, pentru partida cu Corona, de sâmbătă, ora 17.00, partidă care poate fi urmărită la FRB TV. Leii din Banat au mai jucat în deplasare, săptămâna aceasta, marți în Croația, cu KK Dubrava. Meciul a însemnat prima înfrângere în actuala ediție a Alpe Adria Cup, după care antrenorul Dragan Petricevic a afirmat: „Îi felicit pe cei de la Dubrava pentru victoria binemeritată și nu aș spune mai mult de atât, pentru că aș putea declara unele lucruri pe care nu ar trebui să le spun”.

SCM winsed.swiss Mozzart Bet țintește victoria, care ar reprezenta o revanșă pentru meciul din tur, când Corona a învins la sala Constantin Jude.

Handbaliștii de la SCM Politehnica Timișoara încep returul și încheie anul cu meciul de duminică, ora 18.30, pe terenul lui CSM Focșani. În tur, diferența dintre cele două formații a fost de doar un gol, cu vrâncenii învingători la Timișoara.

„Mergem acolo motivați că putem face punct sau puncte. Focșani este o echipă bună, redutabilă mai ales pe teren propriu, dar nu invincibilă. Mai avem un meci din retur și vine pauza competițională în care trebuie să antrenăm foarte bine, pentru că ne dorim ca în retur să facem mai multe puncte”, a spus Marius Sadoveac, care apoi va pleca în cantonamentul echipei naţionale.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Jurnal de campanie (15). În “meciul” pentru Primăria Timişoara, la casele de pariuri, Dominic Fritz, mare favorit în faţa lui Nicolae Robu

Dominic Fritz sau Nicolae Robu? Este întrebarea de pe buzele multor timişoreni, acum când au…

O oră ago

Proclamație de deziobăgire pe moșia boierului Alfred

Mai mulți primari liberali din Timiș au scris o lăcrămație către conducerea județeană, președintelui interimar…

2 ore ago

Începând de mâine strada Palmierilor se va închide pentru executarea unor lucrări

În perioada 21 mai – 4 iunie, între orele 8,30 – 18,00, traficul rutier va…

3 ore ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 20 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 20.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

4 ore ago

Bază ca afară la Urseni. Sărbătoarea comunităţii Moşniţa/FOTO

Cea mai nouă bază sportivă din judeţul Timiş a fost inaugurată cu mare fast la…

17 ore ago

Anvelope în flăcări. Incendiu puternic duminică la amiază

Duminică, 19 mai, aproape de ora 12, ISU Timiş a fost solicitat să intervină pentru…

21 de ore ago