Consiliul Judeţean Timiş

Aproape 300.000 de lei, mobilă pentru conacul Mocioni. A fost lansată licitația de execuție

Consiliul Județean Timiș caută mobilier pentru încăperile renovatului conac Mocioni de la Foeni, dar și mobilier de exterior pentru zona din jurul conacului. Suma alocată e generoasă, aproape 300.000 de lei, dar și dimensiunea clădirii este impresionantă.

Reabilitarea conacului Mocioni intră în fazele finale ale lucrării. CJ Timiș a lansat în licitație contractul de achiziție pentru mobilierul care va dota clădirea. Sunt trei loturi de mobilier, atât pentru interior, dar și pentru exterior. De asemenea, se caută și mobilier de anticariat, care se potrivește mai bine cu locația.

”Achiziție MOBILIER (Lotul 1 – Mobilier de interior, Lotul 2 – Mobilier de anticariat, Lotul 3 – Mobilier de exterior) pentru obiectivul de investiții – „Reabilitarea, refuncționalizarea și revitalizarea Conacului Mocioni din Foeni, Județul Timiș” (…) Produsele aferente fiecărui lot ofertat vor fi livrate, transportate, instalate și puse în funcțiune în conformitate cu cerințele caietului de sarcini și a legislației incidente în vigoare. Termenul de livrare al produselor aferente lotului pentru care se depune oferta, este de cel mult 60 (șaizeci) zile calendaristice de la data emiterii Ordinului de livrare și instalare din partea achizitorului. Pentru fiecare lot se va încheia un contract de furnizare produse. Ofertanții pot depune oferta pentru unul sau mai multe loturi”, se spune în anunțul de licitație. 

Suma totală pusă la dispoziție pentru acest contract este de 283.937,64 lei. Cea mai mare parte a banilor merge spre mobilierul ”actual”, care are alocată suma de 240.560 de lei, pentru cel de anticariat 12.552 lei, iar cel de exterior 30.852 de lei.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Comportare excelentă a României la Europeanul de fotbal destinat primarilor

Primarii din toată Europa s-au întâlnit la Liepzig unde nu s-au înfruntat în platforme electorale…

O oră ago

SCM USV Timişoara, deplasare dificilă la Baia Mare

Etapa a IV-a din Liga de Rugby programează a doua deplasare a acestui sezon pentru…

2 ore ago

Timotion modifică, duminică, traseele unor mijloace de transport ale STPT

Duminică, 12 mai, în intervalul orar 08:30 - 14:00, va avea loc evenimentul sportiv “Timotion…

2 ore ago

Trafic închis, sâmbătă, pe strada Constantin Brăiloiu

Societatea de Drumuri Municipale (SDM) transmite că pe Str. Constantin Brăiloiu (tronson cuprins între Str.…

2 ore ago

Zece pentru Primăria Timişoara, şapte la preşedinţia CJ Timiş plus… Maria Grapini. A început oficial campania electorală pentru locale şi europarlamenatare

De azi a început oficial campania electorală pentru alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie,…

3 ore ago

La Timișoara, piesele auto realizate de o importantă companie sunt scanate pentru eventuale defecte, cu ajutorul unui tomograf

Una dintre cele mai mari companii străine din Timișoara, cu activitate în domeniul automotive, poate…

3 ore ago