Sport

Politehnica Timișoara, calificată în Final Four-ul Campionatului Național U19 de baschet feminin

Baschetbalistele Politehnicii Timișoara s-au calificat în Final Four-ul Campionatului Național U19. Ultimul turneu al sezonului regulat a avut loc în weekend, iar sportivele alb-violete au câștigat ambele meciuri disputat în Sala „Constantin Jude” contra celor de la CSȘ Bega și CS Universitatea Cluj-Napoca.

Echipa de baschet feminin U19 a Politehnicii Timișoara a jucat, la sfârșitul săptămânii trecute, în ultimul turneu din cadrul sezonului regulat al Campionatului Național, desfășurat în Sala „Constantin Jude”. Au fost două meciuri câștigate fără mari emoții de baschetbalistele alb-violete, antrenate de Dan Zenobiu Ionescu. Primul dintre succese a fost înregistrată în fața concitadinei CSȘ Bega, scor 63-47, în meciul început sâmbătă seară, de la ora 18. Duminică, în cel de-al doilea meci, Politehnica Timișoara s-a impus în fața Universității Cluj-Napoca cu scorul de 62-39.

„După cum o arată și rezultatele, au fost două meciuri care nu ne-au ridicat probleme. Sunt mulțumit de prestația fetelor, mai ales de faptul că în al doilea meci au putut să evolueze toate. Am putut vedea în ce stadiu de pregătire sunt. Mergem încrezători la turneul final. Sperăm să câștigăm o medalie”, a spus coordonatorul secției de baschet a Politehnicii Timișoara, Dan Zenobiu Ionescu.

Politehnica Timișoara a încheiat sezonul regualt cu cinci victorii și tot atâtea înfrângeri. Din serie au mai făcut parte CSM Ploiești, CS Sportul Studențesc București, Crișul Oradea și, respectiv, cele două adversare din weekend ale Politehnicii Timișoara. Final Four-ul Campionatului Național U19 de baschet feminin este programat să se desfășoare în perioada 24-25 februarie.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Anvelope în flăcări. Incendiu puternic duminică la amiază

Duminică, 19 mai, aproape de ora 12, ISU Timiş a fost solicitat să intervină pentru…

3 ore ago

Spectacol şi mulţi căluţi putere şi femei pricepute în arta condusului la Women Rally 2024 – Timișoara

La Timișoara a avut loc prima etapă a Campionatului Național Women Rally – Bosch Car…

3 ore ago

Noaptea Muzeelor a fost, pe vreme de seară, și la Muzeul Național al Banatului/Foto

Ediția din acest an a Nopții Muzeelor a fost întâmpinată în acest an la Muzeul…

4 ore ago

Reabilitarea căii ferate dintre Caransebeș și Arad scârțâie. Ministrul Transporturilor cere un ritm accelerat al lucrăilor

Dacă pe partea de infrastructură rutieră investițiile pentru dezvoltare merg bine, pe partea de infrastructură…

5 ore ago

Descoperă artiștii ce vor concerta anul acesta la TIMIȘOARA MUSIC AWARDS

Timișoara Music Awards, festivalul de muzică ce premiază și promovează talentul artiștilor locali, a stabilit…

5 ore ago

Întreruperi programate la furnizarea apei în zilele următoare

Luni, 20 mai, între orele 8-16 se va executa o conectare de conducte pe strada…

5 ore ago