Politica

În Timiş, poştaşul sună de trei ori la uşă. O dată pentru PNL, de două ori pentru AUR

Două mesaje optimiste şi unul prăpăstios au primit, marţi, prin poştă, locuitorii comunei Periam. La capitolul încurajator este faptul că PNL a votat pensii mai mari şi mai repede duse acasă, în timp ce AUR garantează că 2024 va fi „anul românilor”. Nenorocirea este că CEDO impune României recunoaşterea căsătoriilor de acelaşi sex. Dar şi aici există o soluţie… de AUR. După scandalul pliantelor electorale de la Lugoj, Poșta Română a anunţat că nu va mai livra materiale cu caracter politic.

Pliante electorale distribuite de Poşta Română nu se întâmplă doar la Lugoj. E drept, în municipiul de pe râul Timiş pliantele au fost primite la pachet cu pensiile, iar potrivit celor din PSD Timiş nu există un contract comercial între PNL şi Poştă. Un cititor deBanat din Periam ne-a semnalat că marţi, 23 martie, poştaşul i-a adus nu mai puţin de trei pliante electorale. Unul aparţinând PNL, iar două AUR. (Foarte probabil, practica nu se opreşte doar la Periam, ea fiind extinsă în întreg judeţul.)

Pliantul PNL este legat tot de pensii, precum la Lugoj, dovadă că PNL-iştii şi-au abandonat electoratul tradiţional fugărindu-l acum pe cel al PSD. Aflăm astfel că PNL a votat legea pensiilor mărite, deşi adevărul este că, la momentul dezbaterilor pe marginea legii, mai mulţi lideri PNL au arătat –  probabil pe bună dreptate – că nu sunt bani pentru majorarea acestora.

Dintre cele două pliante ale AUR, unul este plin de optimism. Aflăm astfel că 2024 va fi în sfârşit anul românilor. Ne-o garantează chiar el, George Simion, cu privirea în zare, îmbrăcat într-o tradiţională ie românească. Al doilea pliant are un mesaj apocaliptic, românii de familie tradiţională fiind avertizaţi că CEDO vrea să impună României recunoaşterea căsătoriilor de acelaşi sex. Dar există o soluţie şi pentru aceată năpastă fără precedent. Cum se poate scăpa de o asemenea calamitate? Foarte simplu, votând AUR la alegerile europarlamentare din 9 iunie.

De menţionat că, după scandalul pliantelor de la Lugoj, Compania Națională Poșta Română a anunţat că nu va mai livra materiale cu caracter politic. Probabil materialele de mai sus sunt pur şi simplu informative…

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Bază ca afară la Urseni. Sărbătoarea comunităţii Moşniţa/FOTO

Cea mai nouă bază sportivă din judeţul Timiş a fost inaugurată cu mare fast la…

5 ore ago

Anvelope în flăcări. Incendiu puternic duminică la amiază

Duminică, 19 mai, aproape de ora 12, ISU Timiş a fost solicitat să intervină pentru…

9 ore ago

Spectacol şi mulţi căluţi putere şi femei pricepute în arta condusului la Women Rally 2024 – Timișoara

La Timișoara a avut loc prima etapă a Campionatului Național Women Rally – Bosch Car…

9 ore ago

Noaptea Muzeelor a fost, pe vreme de seară, și la Muzeul Național al Banatului/Foto

Ediția din acest an a Nopții Muzeelor a fost întâmpinată în acest an la Muzeul…

10 ore ago

Reabilitarea căii ferate dintre Caransebeș și Arad scârțâie. Ministrul Transporturilor cere un ritm accelerat al lucrăilor

Dacă pe partea de infrastructură rutieră investițiile pentru dezvoltare merg bine, pe partea de infrastructură…

10 ore ago

Descoperă artiștii ce vor concerta anul acesta la TIMIȘOARA MUSIC AWARDS

Timișoara Music Awards, festivalul de muzică ce premiază și promovează talentul artiștilor locali, a stabilit…

10 ore ago