Social

Mai aveți doar câteva zile la dispoziție pentru a completa chestionarul despre calitatea vieții

Universitatea de Vest din Timișoara, împreună cu Primăria Timișoara realizează anual un sondaj sociologic cu privire la calitatea vieții în Timișoara. Sondajul este deschis întregii comunității timișorene și constă în realizarea unei anchete sociologice bazată pe un chestionar, aplicat față în față și online.

Mai sunt doar câteva zile în care chestionarul poate fi completat, iar timișorenii cu vârsta peste 18 ani, pot să își spună părerea, accesând ACEST LINK până în 15 ianuarie 2024, pentru a răspunde la întrebările propuse.

Începând din 2016, Universitatea de Vest din Timișoara, prin Facultatea de Sociologie și Psihologie, realizează sondajul anual, „Barometrul Calitatea Vieții în Timișoara”, având ca scop furnizarea de date empirice relevante pentru administrația publică locală și toți ceilalți actori instituționali implicați în viața orașului, privind situația și dinamica socială din comunitatea locală, în scopul orientării politicilor publice și proiectelor strategice locale, în context regional și național.

Barometrul este realizat conform normelor metodologice din domeniu și asigură anonimizarea datelor persoanelor care oferă răspunsuri. Instrumentul de cercetare utilizat în cadrul „Barometrului Calitatea Vieții în Timișoara” este dezvoltat de un grup de cercetători în sociologie, geografie socială și științe ale comunicării de la Universitatea de Vest din Timișoara.

 

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Atenție la cumpărarea de fructe și legume. Protecția Consumatorilor face o serie de recomandări/FOTO

Protecția Consumatorilor atenționează cumpărătorii să aibă grijă la achiziția de legume și fructe. În urma…

O oră ago

PSD Timiș spune că a găsit soluția deblocării hotărârii Consiliului Județean, de alocare a banilor pentru echilibrarea bugetelor locale

La scurt timp după ce președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, a convocat presa, joi…

2 ore ago

Ad Libitum va face spectacol sâmbătă în Sala Capitol din Timişoara

Într-un concert devenit tradiție, Ad Libitum Voices aduce de anul acesta primăvara și la Timișoara,…

3 ore ago

Puținul cu care ne mulțumim

Prima oară când am auzit de AUR se întâmpla în campania electorală din 2020. Atunci,…

4 ore ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 9 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 09.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

5 ore ago