Sport

Noutăţi la reunirea Banat Girls. Echipa din Comloş va avea în lot prima jucătoare japoneză din Superligă

Banat Girls Comloșu Mare s-a reunit la baza sportivă Electrica, unde fotbalistele au făcut și prima mișcare din această iarnă. Formația timișeană are multe nume noi pentru partea a doua a sezonului, atât jucătoare din țară, cât și din străinătate.

Din lotul cu care a terminat prima parte a sezonului au mai rămas Nicol Dincă Vuia, Melisa Șodinca, Elena Ruvila, Larisa Grigore, Bianca Granados, Andrada Ungur și Rebeca Pavel, ultima lipsind motivat de la primul antrenament. Echipa pregatita de Liviu Ivasuc a mai avut la reunire 4 noi jucatoare careu au mai evoluat la grupări din prima ligă, Anca Dobai, Denisa Haţegan, Mariana Voinea şi Loredana Cozma, dar şi trei straniere.

„Sunt foarte multe nume noi. Încercăm să ne reorganizăm, nu-i ușor în perioada asta, datorită faptului că am reziliat 14 contracte. Foarte puțină lume vrea în momentul acesta să vină la Banat Girls datorită faptului că am avut multe probleme anterioare, dar ne reorganizăm și va fi mult mai bine. Cred în jucătoarele acestea tinere care vin să muncească și cred că putem să ne îndeplinim obiectivul de a rămâne în Superliga. O avem pe Loredana Cozma, care a fost componentă a Olimpiei Cluj și a jucat în Champions League, Mariana Voinea a revenit și ea, o avem și pe Hațegan Denisa, dar și pe Anca Dobai, de la Poli. Stranierele, cred că avem prima japoneză care a evoluat în Liga 1, o braziliancă în care ne punem mari speranțe și un portar din Elveția. Cu siguranță nu vom rămâne așa, și sperăm să mai putem aduce două junioare și încă două strainere”, a spus antrenorul lui Banat Girls, Liviu Ivasuc.

Banat Girls se va pregăti până la reluarea sezonului în Timiș, cu 3 antrenamente pe săptămână la Timișoara și două la Tomnatic. În zilele următoare, urmează sa fie definitivat și programul partidelor de pregătire.

În această pauză competițională, echipa din Comloșu Mare s-a despărțit de o echipă întreagă: Cristina Sucilă, Bianca Ienovan, Alexandra Hornea, Laura Desmerean, Nicoleta Lazăr, Mihaela Cătărău, Claudia Bistrian, Alexandra Trofimov, Tatiana Peșterean, Carla Chișe, Carmen Andrei, Maria Cortina Alvarez, Denisa Marcea.

Vă reamintim, în aceasta primavara Banat Girls mai are de disputat un singur meci în sezonul regular, în deplasare cu Farul Constanta. În a doua jumătate a lunii martie încep și partidele din Cupa României, unde echipa din Comlosu Mare va evolua în prima grupă valorica, alături de Politehnica Timișoara, Universitatea Olimpia Cluj și Csikszereda Miercurea Ciuc.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Sute de participanţi la prima Conferinţă de Antreprpenoriat pentru studenţi/FOTO

Eveniment util şi foarte bine primit de studenţi. InoHub UPT (Societatea Antreprenorială Studențească din Universitatea…

29 de minute ago

DRDP Timișoara dă 78 de milioane de lei, fără TVA, pentru consolidarea drumului dintre Cruceni și Livezile

Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara a lansat în licitație pe SEAP contractul prin care…

31 de minute ago

De Ziua Copilului, Muzeul Național al Banatului Timișoara organizează un interesant turneu de șah, dotat cu premii, adresat att micuților, dar și părinților.

Muzeul Național al Banatului Timișoara împreună cu Societatea de Istorie și Arheologie a Banatului, Societatea…

53 de minute ago

Fetele de la 24 sunt vicecampioane naționale la fotbal. Au pierdut finala dramatic la loviturile de departajare

Școala Gimnazială Nr. 24 din Timişoara este vicecampioană naţională la Fotbal feminin U12 - Cupa…

O oră ago

Mircea Geoană rămâne favoritul românilor la funcţia de preşedinte. Sondaj INSCOOP

Potrivit unui sondaj realizat de INSCOP Research la comanda News.ro, Mircea Geoană continuă să fie…

O oră ago

Cinematografele Primăriei au depășit o sută de mii de spectatori. Victoria e în topul național/FOTO

Cele două cinematografe pe care Primăria Timișoara a reușit să le redeschidă, Victoria și Timiș,…

2 ore ago