Administratie

Poveste de alcov şi cu o mătuşă. Ce legătură are Sanda Greblă cu bărbatul prins copiind în Primăria Timişoara

Marţi seara, primarul Dominic Fritz anunţa că un angajat al primăriei a fost prins copiind în timp ce dădea un examen scris de evaluare. În spatele cortinei acestei întâmplări se ascunde o poveste încâlcită cu o mătuşă, fostă şefă a celui prins copiind. Şi nu numai atât, dacă ar fi trecut evaluarea, bărbatul ar fi avut-o ca şefă pe celebra Sanda Greblă, care este verişoara iubitei sale.

Trebuie spus din start că Primăria Timişoara trece printr-un proces de reorganizare, urmând să fie reduse 51 de posturi. Printre acestea se numără toţi şefii de birouri, această funcţie fiind desfiinţată printr-o lege dată la finalul anului trecut. Bărbatul cu pricina, Marco Silaghi, era angajat la Biroul administrativ, care a fost avansat la statutul de Servici administrativ.

În vechea organigramă, şefa biroului era o anume Garofiţa Mara. Coincidenţă sau nu, ea era mătuşa lui Silaghi. După ce biroul s-a transformat în serviciu, conducerea acestuia a fost preluată de celebra Sanda Greblă, adevărat mascotă, alături de Ionuţ Nasleu, a administraţiei Robu. Pe bază probabil de megacompetenţă, dar mai ales a “votului de aur” adus în Consiliul Local de iubitul ei, Raul Ambruş, Sanda Greblă a răms şefă în administraţia Fritz, conducând până recent Serviciului Unitate de Implementare Proiecte de Infrastructură pentru Cultură (SUIPIC). Policalificată, ea ajuns acum, aşadar, la administrative.

Povestea nu se termină aici. Sanda Greblă are o verişoară pe care a adus-o în primărie, o anume Aliona. Aceasta se află însă în concediu prenatal, fiind însărcinată cu… exact, Marco Silaghi. Astfel că, dacă Silaghi trecea evaluarea (poate încă nu e târziu), şefa lui era verişoara iubitei cu care va avea un copil. Toate aceste combinaţii au fost stricate de city managerul Matei Creiveanu, cel care l-a prins pe Silaghi cu casca în ureche. Interesant ar fi fost de ştiut cine era la celălalt capăt al “firului”, lucru care nu s-a aflat, Silaghi făcând un scandal monstru înainte de-a ieşi din sală. Culmea, el a avut nevoie de ajutor pentru o întrebare extrem de simplă privind activitatea biroului în care a lucrat.

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Un Clumber Spaniel a câștigat trei dintre cele patru expoziții internaționale organizate la Timișoara

Vedeta incontestabilă a seriei de expoziții chiologice care au avut loc, în acest weekend la…

O oră ago

Seria interminabilă de înfrângeri ale fetelor de la Poli continuă

9 înfrângeri la rând în campionat! Echipa feminină a Politehnicii a ratat şansa titlului, care…

6 ore ago

Amenajarea zonei în care au fost demolate cluburile ilegale, pe ultima sută de metri/Foto

Lucrările de amenajare a spațiului verde de pe malul Begăi, pe bulevardul Vasile Pârvan, au…

9 ore ago

La Timișoara va avea loc cea de a treia ediție a conferinței Women in Data Science

Miercuri, 15 mai, la Institutul de Cercetări Avansate de Mediu al Universității de Vest din…

9 ore ago

Întreruperi programate la furnizarea apei la început de săptămână

Marți, 14 mai, între orele 9-16 se va executa o conectare de conducte la intersecția…

9 ore ago

Jebelul, o comună în continuă dezvoltare prin proiecte europene şi nu numai/Foto

Prin banii europeni sau cei de la bugetul național, anul 2024 este cel mai mare…

9 ore ago