Timp liber

Şapte zile de vis în Sousse – Tunisia, cu As Tour Timişoara

Agenţia As Tour Timişoara vă invită, la începutul lunii iulie, la o vacanţă de vis, în Sousse – Tunisia. Oraşul Sousse, cunoscut şi ca “Perla Sahelului”, dincolo de  staţiunea favorită a localnicilor, este un loc plin de istorie. 

Thalassa Sousse Resort 4* este situat în mijlocul unor grădini, pline de verdeață. Hotelul este la 16 km. de aeroportul din Monastir, la 4 km. de Medina din Sousse și la 7 km. de Port El Kantaoui.

Facilitati hotel:

Hotelul oferă 5 piscine din care una interioară cu apă de mare, 4 restaurante din care 2 sunt a la carte, 6 baruri, un miniclub, teren de tenis și minigolf, late breakfast, snackbar, facilitate SPA contra cost, programe de animație pentru adulți și copii, Wi-Fi gratuit.

Facilitati camere:

Camerele sunt dotate cu aer condiționat, seif, minibar, telefon, balcon sau terasă.

Servicii incluse:

 Bilet avion cursă charter din Timișoara;

 Taxe de aeroport;

 Transfer aeroport-hotel-aeroport;

 7 nopți cazare;

 Regim de masă All Inclusive;

 Asistență turistică.

Preţul nu include:

 Taxa hotel – se plătește la fața locului;

 Taxele de intrare la obiectivele turistice;

 Alte taxe și cheltuieli personale;

 Programe opționale;

 Asigurare (storno+medicală)

 Testul PCR Covid (dacă va fi cazul);

Preţuri sejurt:

Despre Tunisia şi Sousse

Dacă ești la prima călătorie în Tunsia, vei rămâne cu siguranta fascinat. Încă înainte de a pune piciorul pe pământ tunisian, ești impresionat de albastrul aprins al Mediteranei, al ușilor și ferestrelor caselor. Această țară a culorilor și contrastelor, a parfumurilor și aromelor, te invită să te bucuri de o frumusețe naturală, de urmele peste tot prezente ale civilizațiilor antice, de stațiunile luxoase ascunse de livezi de portocali, de plajele cu nisipuri fine, de apele cristaline ale mării, de Sahara care tentează cu safari, palmieri sau cămile.

Tunisia oferă mult mai multe atracții decât orice destinație consacrată, pentru că aici există o colecție de situri antice impresionante: peste 26.000 de situri arheologice cu un grad uluitor de conservare care oferă o privire rară în lumea și civilizația de care se bucurau anticele colonii romane.

Tunisienii sunt un popor extrem de primitor și prietenos – și o poți simți chiar și în cele mai îndepărtate sate, unde, dacă se întâmplă să treci în timpul unuia din numeroasele festivaluri, vei fi bine primit, sfârșind prin a te alătura dansului lor sau bând o ceașcă de ceai împreună cu localnicii.

Sousse: Stațiunea favorită a localnicilor, un loc unde întâlnești cei mai prietenoși oameni, probabil cel mai frumos oraș vechi din Tunisia și un shopping center foarte larg. Prețurile sunt extrem de rezonabile, iar oferta în domeniul culinar este vastă.

Dar Sousse este mai mult decât o stațiune de vacanță – în mijlocul vechii medine se găsesc fortăreața din secolul al IX-lea, Marea Moschee și souk-ul transformat în muzeu arheologic și care adăpostește, printre altele, relicve ale unor mozaicuri din secolele al III-lea si al IV-lea.

 

 

Share
Published by
Dana Popa

Recent Posts

Dominic Fritz vs. Clanurile din Timișoara. Ce s-a mai recuperat pe lângă strada Cezar?

Strada Cezar, blocată de ani de zile, de clanurile Cârpaci și Stancu, a fost revendicată.…

45 de minute ago

Cristian Moș – “ Îmi iau angajamentul că dacă nu voi respecta termenele proiectelor pe care le voi demara voi demisiona”

Când și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar s-a vehiculat că face…

50 de minute ago

Primăria Timișoara și partenerii din programul campusului de învățământ dual se pun pe promovat acest sistem educațional

Cu banii asigurați pentru ridicarea unui campus pentru învățământ dual, Primăria Timișoara, împreună cu ceilalți…

O oră ago

Alfred Simonis: Lupta pentru Institutul de Oncologie din Timișoara a fost cea mai grea

Institutul Regional de Oncologie Timișoara, care se va ridica pe Calea Torontalului, este cea mai…

2 ore ago

Cod galben de averse şi grindină. Banatul nu scapă de vremea rea

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o atenţionare meteo Cod galben de averse, grindină…

3 ore ago

Timișorenii sunt așteptați să participe la evenimentele ocazionate de Ziua Europei.

Pe data de 9 mai, la Timișoara se va sărbători Ziua Europei. Casa de Cultură…

5 ore ago