Politica

Scandal cât Rusia în “familia tradiţională” Şoşoacă. Ea vrea să-l păzească de servicii, el îi cere să-şi ia pastilele

De câteva zile, a izbucnit  un imens scandal în familia Şoşoacă, după ce senatoarea a decis să-şi revoce soţul din funcţia de prim-viocepreşedinte al partidului fondat de cei doi. Ea şi-a motivat demersul prin faptul că vrea să-şi apere soţul de servicii. În al 12-ceas, Silvestru Şoşoacă a realizat că soţia din dotare ar avea problem psihice.

La finalul săptămânii trecute a apărut ca un trăznet ştirea că în familia tradiţională a Dianei Şoşoacă şi-a băgat Necuratul coada. Senatoarea şi-a suspendat soţul din funcţia de prim-vicepreşedinte al SOS, în timp ce soţul Silvestru nu acceptă această izgonire. Soaţa şi-a motivat demersul prin faptul că vrea să-l păzească pe Silvestru Şoşoacă deghearele serviociilor”.

”Pentru a putea să-mi salvez familia a trebuit să iau cea mai cruntă decizie. Pentru a putea salva sufletul unui om şi viaţa lui, pentru a-l scoate din ghearele serviciilor care l-au înconjurat, a trebuit să îl suspend din funcţia de prim-vicepreşedinte, astfel încât semnătura lui să nu mai însemne nimic, şi în momentul ăla, nu mai înseamnă nimic pentru ăia care l-au înconjurat”, a anunţat Diana Şoşoacă.

Reacţia lui Silvestru Şoşoacă a venit printr-un comunicat, el precizând că decizia soţiei sale este ilegală. Silvestru Şoşoacă scrie în comunicat că decizia „este de neînţeles” şi nu se pot accepta acţiunile abuzive” ale acesteia „împotriva membrilor şi liderilor din partid”.

”Am aflat despre această Decizie din presă. Decizia este ilegală, membrii partidelor putând fi sancţionaţi numai în condiţiile legii partidelor politice, care garantează dreptul la apărare în faţa forurilor statutare şi în faţa instanţelor de judecată. Potrivit art. 16 (1) din Statutul S.O.S. „Suspendarea ori destituirea din funcţia de conducere pe care o îndeplineşte (un membru) se face de către organul care l-a ales, cu votul majorităţii simple a acestuia”. Suspendarea mea din funcţia de Prim-vicepreşedinte al partidului se poate face numai de Congresul partidului. Decizia nu are consecinţe juridice, subsemnatul deţinând în continuare funcţia de Prim-vicepreşedinte al partidului”, afirmă Silvestru Şoşoacă.

El a continuat şi în această dimineaţă printr-o postare pe Facebook: „Abuzurile, toanele, fițele de tot felul și, peste toate, lipsa de perspectivă a mișcării S.O.S., condus aiuristic și discreționar de către d-na senator, Diana Iovanovici Șoșoacă, vor conduce la înfrângerea catastrofală a partidului în viitoarele alegeri. S.O.S.-ul trebuie redresat”,

Potrivit unor mesaje apărute în presă, ruptura dintre cei doi soți s-a produs în 12 februarie, după ce a apărut un clip video în carte soţul dansa pasional cu o altă femeie.

În presă a mai apărut şi un mesaj dur al lui Silvestru la adresa soţiei:„Tot nu încetezi cu crizele astea de isterie, Diana?! (…) MAI ÎNCURCI MULT LUCRURILE ÎN ACEST PARTID? Vezi că așa ai făcut și pe AUR de te-au dat ăia afară. De ce ai ieșit de pe toate grupurile? Iarăși ai căzut psihic? Tratează-te! Ia pastile dacă altfel nu mai poți, dar nu te mai stropșește la oameni!” .

Amintim că partidul condus de Dina Şoşoacă a trecut în mai toate sondajele de pragul electoral de 5%. Şoşoacă nu şi-a ascuns simpatia pentru Putin, mergând de mai multe ori la Ambasada Rusiei la Bucureşti.

Foto Libertatea

 

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Atenție la cumpărarea de fructe și legume. Protecția Consumatorilor face o serie de recomandări/FOTO

Protecția Consumatorilor atenționează cumpărătorii să aibă grijă la achiziția de legume și fructe. În urma…

O oră ago

PSD Timiș spune că a găsit soluția deblocării hotărârii Consiliului Județean, de alocare a banilor pentru echilibrarea bugetelor locale

La scurt timp după ce președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, a convocat presa, joi…

O oră ago

Ad Libitum va face spectacol sâmbătă în Sala Capitol din Timişoara

Într-un concert devenit tradiție, Ad Libitum Voices aduce de anul acesta primăvara și la Timișoara,…

3 ore ago

Puținul cu care ne mulțumim

Prima oară când am auzit de AUR se întâmpla în campania electorală din 2020. Atunci,…

3 ore ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 9 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 09.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

4 ore ago