Consiliul Judeţean Timiş

Administrația județeană caută din nou furnizor pentru trei microbuze electrice destinate transportului școlar, plătite din PNRR

Consiliul Județean Timiș caută din nou un furnizor pentru microbuze electrice destinate transportului elevilor din învățământul preuniversitar. Ofertele sunt așteptate pentru trei asemenea mijloace de transport, în configurație 8 + 1 locuri.

Dacă prima dată nu a fost cu succes, poate merge din a doua. CJ Timiș reia licitația, după ce precedenta a fost anulată, ofertele fiind considerate neacceptabile. 

Prezenta procedura a făcut obiectul unei alte achiziții, lot care a fost anulat întrucât au fost depuse doar oferte inacceptbile și/sau neconforme. Prin prezentul contract se vor achiziționa MICROBUZE ELECTRICE pentru transportul elevilor din învățământul preuniversitar, pentru proiectul: ”Microbuze electrice pentru elevii din județul Timiș”, Lot 2: Achiziție Microbuze electrice 8+1 – 3 bucăți; Produsele aferente prezentului contract vor fi livrate în conformitate cu cerințele caietului de sarcini și a legislației incidente în vigoare. Termenul de livrare al produselor este de 6 luni de la data emiterii ordinului de livrare al produselor”, se spune în documentație.

Dacă se vor descoperi resurse suplimentare, eventual din reducerea prețului oferit de firme, CJT ar putea achiziționa suplimentar încă un asemenea microbuz.

Estimările pentru preț sunt cuprinse între 1.195.315,20 si 1.593.753,60 lei. Proiectul va fi finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență. 

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Atenție la cumpărarea de fructe și legume. Protecția Consumatorilor face o serie de recomandări/FOTO

Protecția Consumatorilor atenționează cumpărătorii să aibă grijă la achiziția de legume și fructe. În urma…

58 de minute ago

PSD Timiș spune că a găsit soluția deblocării hotărârii Consiliului Județean, de alocare a banilor pentru echilibrarea bugetelor locale

La scurt timp după ce președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, a convocat presa, joi…

O oră ago

Ad Libitum va face spectacol sâmbătă în Sala Capitol din Timişoara

Într-un concert devenit tradiție, Ad Libitum Voices aduce de anul acesta primăvara și la Timișoara,…

3 ore ago

Puținul cu care ne mulțumim

Prima oară când am auzit de AUR se întâmpla în campania electorală din 2020. Atunci,…

3 ore ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 9 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 09.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

4 ore ago