Sport

Gimnastică la „Olimpia”, când SCM Poli şi SCM Timişoara au meciuri importante acasă

Viceprimarul Cosmin Tabără anunţă un concurs de gimnastică în sala Constantin Jude la începutul lui aprilie, chiar când echipele de baschet şi handbal au partide decisive pentru rămânerea în primul eşalon.

„După volei pe plajă, dansuri, volei – finala europeană, baschet european, la Timișoara vine gimnastica! Sala Constantin Jude, 4-9 aprilie, Campionatul Național de Juniori și Selecția Echipei naționale de Senioare, dar și Campionatul Internațional de Gimnastică Artistică Feminina „Rising Star”. Timișoara trebuie să se reobișnuiască cu organizarea competițiilor importante, dar și să depună toate eforturile pentru îmbunătățirea infrastructurii”, este anunţul lui Cosmin Tabără.

Desigur orice concurs important ar trebui să ne bucure, dar ce se întâmplă cu echipele timişorene, care au chiar în acea perioadă partide decisive pentru rămânerea în prima ligă.

Echipa de baschet ar urma să joace partidele eliminatorii din play-out, în timp ce formaţia de handbal are un joc ce o poate salva de la retrogradare sau o poate condamna. Între timp, ambele echipe nici nu ştiu de când nu s-au mai pregătit „acasă”, gruparea de baschet mergând chiar şi la Buziaş pentru sesiuni de antrenamente şi asta pentru că la bătrâna sală „0limpia” se tot lucrează.

„Din cauza reparaţiilor de la sală, se propagă şi un miros îngrozitor, care vine de la tavan, riscăm să ne îmbolnăvim cu toţii”, ne-a spus o persoană ce participă activ la antrenamente.

Aşadar, echipele din Timişoara sunt „faultate” fără motiv de o persoană care ar trebui să fie alături de sport, nu doar să se pozeze când sunt rezultate bune.

Revenind la regalul de gimnastică, acesta se va desfăşura în perioada 4-9 aprilie. Este vorba despre Campionatul Internaţional de Gimnastică Artistică Feminină “Rising Star“, Campionatul Naţional de Juniori și Selecţia Echipei Naţionale de Seniori.

Cele 5 zile de eveniment sportiv vor fi transmise live de către TVR și vor beneficia de streaming live la nivel internațional.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Atenție la cumpărarea de fructe și legume. Protecția Consumatorilor face o serie de recomandări/FOTO

Protecția Consumatorilor atenționează cumpărătorii să aibă grijă la achiziția de legume și fructe. În urma…

2 ore ago

PSD Timiș spune că a găsit soluția deblocării hotărârii Consiliului Județean, de alocare a banilor pentru echilibrarea bugetelor locale

La scurt timp după ce președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, a convocat presa, joi…

2 ore ago

Ad Libitum va face spectacol sâmbătă în Sala Capitol din Timişoara

Într-un concert devenit tradiție, Ad Libitum Voices aduce de anul acesta primăvara și la Timișoara,…

4 ore ago

Puținul cu care ne mulțumim

Prima oară când am auzit de AUR se întâmpla în campania electorală din 2020. Atunci,…

4 ore ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 9 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 09.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

5 ore ago