Politica

Alin Nica reacționează: “Rămân fidel valorilor liberale și susțin în continuare că voturile nu se tranzacționează”

Răspunzând acuzațiilor lansate de Alfred Simonis, Alin Nica le numește dezinformări și jumătăți de adevăr. El se întreabă dacă o asemenea afirmație, legată de trecerea sa la PSD, nu este legată de dubii “în privința nivelului său de inteligență”, cu referire la adversarul său politic de la social-democrați.

Sunt dezinformări cele spuse de Simonis, subliniază Nica.

“Domnul Simonis își începe campania, așa cum ne așteptam, aruncând în zona publică dezinformari și jumătăți de adevăr. Nu mă așteptam la altceva de la un PSD-ist. Partea adevărată a declarațiilor PSD-iste este că am avut o discuție cu domnul Simonis în perioada în care conducerea PNL de la București se pregătea să îi ofere pe tavă organizația PNL Timiş lui Simonis. Le-am spus atunci colegilor de la Bucuresti că, dacă cineva vrea să vândă organizația PNL, aceia ar trebui să fie PNL-iștii din Timiș. Și am continuat spunând că mai degrabă îmi tai o mână decât să am o astfel de colaborare cu PSD-iștii. Continuarea ori nu a ajuns la domnul Simonis, ori nu vrea să o spună”, a declarat Nica.

El subliniază că nu ar putea niciodată să devină membru PSD.

“Dacă chiar crede că eu m-am gândit măcar o clipă să merg la PSD, încep să îmi pun întrebări în privința nivelului său de inteligență. Rămân fidel valorilor liberale și susțin în continuare că voturile nu se tranzacționează, primarii nu au o sacoșă de voturi pe care o dau în stânga sau în dreapta, după cum au ei chef, așa cum pare să creadă domnul Simonis”, a mai declarat Nica.

O asemenea reacție de la PSD arată că proiectele pornite de Alianța Dreapta Unită sunt solide, afirmă liderul CJ Timiş

“Construcția pe care am început-o cu partenerii din Alianța Dreapta Unită este una solidă, bazată pe principii și pe valori liberale. Avem proiecte importante pentru Timișoara și pentru Timiș, observ că PSD-iștii sunt deranjați de seriozitatea și experiența noastră. Sistemul lor de pile și relații este pe cale să se prăbușească și disperarea lor e mare”, a continuat Nica.

Atacurile de acest tip vor continua, mai susține el.

“Știam că vor folsi aceleași metode mârșave cu care ne-am obișnuit. Vor urma și alte atacuri dar am o veste bună pentru timișoreni și timișeni și una extrem de proastă pentru PSD-iști, alături de marionetele lor plasate în conducerea PNL. Șantajul și mizeria politică sunt la final. Alianța Dreptei Unite aduce în fața oamenilor o politică îndreptată spre cetățean, curată și corectă, în totală opoziție cu mizeriile vehiculate de cei care încă își doresc un partid unic în România”, a încheiat Nica.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Pe Centura Sud lucrurile merg strună. Termenul de finalizare a lucrărilor ar putea fi devansat

Muncitorii celor de la UMB se mișcă, pe șantierul Centurii Sud, ca furnicile, iar aceasta…

2 ore ago

CSU Poli a ratat finala mare la o tuşă, dar a obţinut bronzul la floretă pe echipe

Medalie de bronz pentru floretistele de la Poli. CS Rapid Bucureşti a câştigat titlul naţional…

2 ore ago

Vreți casă frumoasă, cu curte în periurban? Pregătiți banii, la Dumbrăvița e cel mai scump, la Sânmihaiu Român e considerat cel mai ieftin

Dumbrăvița continuă să fie una dintre cele mai scumpe localități din România, ocupând primul loc…

6 ore ago

În zona Lipovei au fost amenajate 100 de locuri de parcare după demolarea unor vechi garaje

Primăria Timișoara anunță o nouă victorie în lupta cu garajele ”gazdă” pentru murături și biciclete…

7 ore ago

Timişoara întâlneşte Rapidul la rugby

Staff-ul tehnic al echipei SCM USV Timişoara a decis primul XV pentru partida cu Rapid…

7 ore ago