Politica

Druckeria face apel la politicieni să lase la o parte orgoliile şi jocurile politice în problema stadionului

În ziua în care Guvernul se întruneşte la Timişoara pentru a da o HG privind noul stadion al oraşului, Druckeria le solicită politicinilor timişoreni să lase la o parte orgoliile şi jocurile politice privind acest obiectiv. Intevenţia vine după mai multe schimburi de replici între preşedintele CJ Timiş, Alin Nica, şi Alfred Simonis, preşedintele PSD Timiş.

 Astăzi, la Timişoara, Executivul va da o Hotărârea de Guvern de aprobare a indicatorilor tehnico-economici pentru noul stadion al Timişoarei, un obiectiv de care se vorbeşte de aproape două decenii. Evenimentul a fost întâmpina însă de unele dispute, iniţial preşedintele CJ Timiş, Alin Nica, refuzând să ofere o sală a instituţiei pentru desfăşurarea evenimentului. Suporterii lui Poli au intervenit pe acest subiect.

“Suntem la mai puțin de un an de la protestul de amploare ”TIMIȘOARA VREA RESPECT!” pe care l-am inițiat și la mai bine de doi ani de la momentul în care stadionul Dan Păltinișanu a fost închis pentru competiții sportive datorită problemelor de structură și la instalația electrică. Guvernul României se întrunește astăzi într-o ședință specială la Timișoara pentru a emite hotărârea ce aprobă investiția de 837 milioane de lei pentru construcția noului stadion al Timișoarei, care va avea minim 30.000 locuri”, au transmis cei din Druckeria.

Suporterii le cer politicenilor locali să lase orgoliiile deoparte şi să-şi unească forţele în jurul acestui demers.

“Cu această ocazie facem un nou apel public către toți oamenii politici și autoritățile pe care le conduc de a considera acest proiect unul strategic pentru viitorul sportiv al orașului nostru și de a acționa în consecință. Ne exprimăm speranța că într-un final orgoliile, interesele și jocurile politice vor fi trecute pe plan secund și că etapele construcției noului stadion Dan Păltinișanu, atât de necesar Timișoarei, vor fi parcurse conform calendarului stabilit, indiferent de rezultatele alegerilor din acest an. Timișoara are nevoie de înțelegere, colaborare și de investiții urgente în infrastructura sportivă mare pentru a recupera timpul pierdut. Timișoara pretinde RESPECT, în mod direct proporțional raportat la contribuția noastră la economia României. Vocile să le unim!”, au teminat cei din Druckeria.

 

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Dominic Fritz vs. Clanurile din Timișoara. Ce s-a mai recuperat pe lângă strada Cezar?

Strada Cezar, blocată de ani de zile, de clanurile Cârpaci și Stancu, a fost revendicată.…

13 ore ago

Cristian Moș – “ Îmi iau angajamentul că dacă nu voi respecta termenele proiectelor pe care le voi demara voi demisiona”

Când și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar s-a vehiculat că face…

13 ore ago

Primăria Timișoara și partenerii din programul campusului de învățământ dual se pun pe promovat acest sistem educațional

Cu banii asigurați pentru ridicarea unui campus pentru învățământ dual, Primăria Timișoara, împreună cu ceilalți…

13 ore ago

Alfred Simonis: Lupta pentru Institutul de Oncologie din Timișoara a fost cea mai grea

Institutul Regional de Oncologie Timișoara, care se va ridica pe Calea Torontalului, este cea mai…

14 ore ago

Cod galben de averse şi grindină. Banatul nu scapă de vremea rea

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o atenţionare meteo Cod galben de averse, grindină…

14 ore ago

Timișorenii sunt așteptați să participe la evenimentele ocazionate de Ziua Europei.

Pe data de 9 mai, la Timișoara se va sărbători Ziua Europei. Casa de Cultură…

17 ore ago