Sport

Dumbrăviţa vrea să se salveze în Vinerea Mare

Divizionara secundă de fotbal CSC Dumbrăviţa se pregătește de ultima deplasare din actualul sezon de Liga a II-a. Vineri, 3 mai, de la ora 11.00, va juca la Mioveni, cu FC Argeș Pitești, în etapa a 6-a (penultima) din faza play-out din Liga 2.

Va fi o nouă oportunitate pentru alb-verzi de a-și asigura din punct de vedere matematic menținerea în Liga a II-a. O victorie cu piteștenii rezolvă această „ecuație”, indiferent de rezultatul înregistrat în partida pe care contracandidata Unirea Dej, îl dispută în deplasare, cu Ceahlăul Piatra Neamț.

„Încercăm să uităm tot ce a mers prost în ultimul timp. Ne gândim doar la viitor, ne gândim doar la meciul cu FC Argeș. Cred că ne facem rău dacă ne gândim la ultimele meciuri, pe care le-am pierdut. În această săptămână am încercat să îi las mai liberi. Nu de la antrenamente, bineînțeles, dar am zis să îi las fără ședințe în vestiar. Ca majoritatea adversarilor pe care i-am avut în acest sezon, FC Argeș are mulți jucători de nivel superior. E o echipă rănită, prin faptul că nu a reușit să intre în play-off, ei având clar ca obiectiv promovarea în prima ligă”, a spus antrenorul Cosmin Stan.

„A fost un sezon cum nu am mai trăit niciodată și chiar e dureros într-un fel. Ne-am bucurat foarte puțin în ultimele luni. Am avut niște coborâșuri foarte mari, blocaje lungi, în care nu am reușit să dăm gol etape la rând. Mai avem două meciuri, trebuie să muncim și să ne formăm mentalul în așa fel încât să depășim acest moment”, a spus şi jucătorul Costel Zurbagiu.

Dorin Burloiu din Galaţi va fi centralul acestei partide, ajutat de asistenţii Cosmin Cercel din Pitra Neamţ şi Marilena Nan din Alexandria.

 

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Vreți casă frumoasă, cu curte în periurban? Pregătiți banii, la Dumbrăvița e cel mai scump, la Sânmihaiu Român e considerat cel mai ieftin

Dumbrăvița continuă să fie una dintre cele mai scumpe localități din România, ocupând primul loc…

2 ore ago

În zona Lipovei au fost amenajate 100 de locuri de parcare după demolarea unor vechi garaje

Primăria Timișoara anunță o nouă victorie în lupta cu garajele ”gazdă” pentru murături și biciclete…

2 ore ago

Timişoara întâlneşte Rapidul la rugby

Staff-ul tehnic al echipei SCM USV Timişoara a decis primul XV pentru partida cu Rapid…

2 ore ago

„Bizon”, amendat drastic după ce a parcat lângă linia de tramvai

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră au intervenit, în cursul zilei de ieri, la…

3 ore ago

Interes enorm din partea timişorenilor pentru Garry Kasparov şi „Provocările Lumii Moderne”/FOTO

Un dialog de excepţie, ce s-a bucurat de un interes major. Un eveniment marca UPT…

3 ore ago