Economic

Grupul Maxagro a deschis la Gătaia noul sediu al Maxutil/Foto

Grupul Maxagro a inaugurat, la Gătaia, noul sediu al companiei Maxutil, parte a grupului. Compania Maxutil este specializată în vânzarea de utilaje agricole și de construcții, noi și second hand, raportând în anul 2023 o cifră de afaceri de 72 de milioane de lei.

”Angajamentul față de calitate și serviciile oferite ne-au dus la acest rezultat. Vom continua să construim pe fundația solidă a fondatorilor”, a spus în deschidere Daiana Zifceak, administrator al companiei.

Parte a grupului Maxagro, compania Maxutil este unul dintre principalii furnizori de utilaje și echipamente pentru industria agricolă și construcții, atât la nivel regional cât și național, dedicată să ofere soluții complete și inovatoare pentru nevoile variate ale clienților săi.

Maxutil deține o gamă extinsă de utilaje și echipamente, adaptate atât nevoilor agricultorilor, cât și celor din domeniul construcțiilor, printre produsele sale numărându-se utilaje agricole, utilaje de construcții și utilaje industriale.

Echipa Maxutil de experți în domeniul tehnic oferă asistență completă pentru instalarea, întreținerea și reparațiile echipamentelor achiziționate de la Maxutil și oferă, în egală măsură, consultanță specializată pentru a asigura funcționarea optimă a utilajelor pe întreaga lor durată de viață.

“Maxutil investește constant în cercetare și dezvoltare pentru a aduce cele mai noi și mai avansate tehnologii în domeniul utilajelor și echipamentelor. Colaborăm cu cei mai importanți producători din întreaga lume pentru a asigura calitatea superioară a produselor noastre și pentru a ne menține la vârful industriei. Suntem conștienți de impactul pe care îl pot avea activitățile noastre asupra mediului înconjurător. Prin urmare, ne asumăm responsabilitatea de a promova practici durabile și de a oferi soluții ecologice atunci când este posibil, contribuind astfel la protejarea resurselor naturale pentru generațiile viitoare. Maxutil este partenerul de încredere pentru toți cei care caută soluții eficiente și inovatoare în domeniul utilajelor și echipamentelor pentru agricultură, construcții și industrie. Cu o gamă largă de produse de înaltă calitate și servicii profesioniste, suntem dedicați să îndeplinim și să depășim așteptările clienților noștri în fiecare etapă a colaborării noastre”, au precizat reprezentanții companiei.

Între utilajele agricole Maxutil se numără tractoare, combine, echipamente pentru prelucrarea solului, sisteme de irigații și multe altele, concepute pentru a îmbunătăți productivitatea și randamentul în agricultură.

Utilajele de construcții cuprind excavatoare, buldozere, încărcătoare frontale, betoniere și alte utilaje esențiale pentru proiecte de construcții de orice mărime și complexitate.

În plus față de echipamentele agricole și de construcții, Maxutil oferă și utilaje și echipamente pentru alte industrii, cum ar fi industria forestieră, de minerit sau de gestionare a deșeurilor.

Cei interesați de colaborare sau mai multe detalii pot consulta site-ul www.maxutil.ro

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

ADID Timiş şi RETIM au demarat o nouă campanie de colectare gratuită a deșeurilor periculoase din menajer în Zona 1 Rural

Dacă deșeurile periculoase din menajer sunt abandonate în locuri neamenajate pot polua grav mediul înconjurător!…

3 ore ago

Membrii birourilor electorale primesc banii de la Primăria Timișoara

Primăria Timisoara a anunțat că, începând de miercuri, 3 iulie, demarează plata indemnizațiilor pentru membrii…

3 ore ago

Debut excelent pentru timişoreanca Anca Todoni la Wimbledon. S-a calificat în turul II după un meci de doar 83 de minute

Timişoreanca Anca Todoni (142 WTA) s-a calificat în turul secund al competiției de la Wimbledon 2024,…

3 ore ago

Bugetul participativ al Primăriei Timișoara a atras 91 de proiecte

Societatea civilă din Timișoara a depus un total de 91 de propuneri pentru proiecte care…

3 ore ago

Clarificări de la STPT: Aplicația Tranzy a funcționat fără sincope de la lansarea în Timișoara

Societatea de Transport Public Timişoara (STPT) doreşte să facă unele clarificări după ce în online…

4 ore ago

Poliţiştii locali, o nouă razie printre cerşetori: “Nu le oferiți bani încurajând astfel lenea și lipsa de respect!”

Acțiunile polițiștilor locali împotriva cerșetoriei au continuat în ultimele zile. 56 de persoane au fost…

8 ore ago