Opinii

Jurnal de campanie (10). Sub privirile “candidaţilor” Vlad Ţepeş şi Mihai Viteazul, gloatele AUR şi-au scos arsenalul de campanie

Prima zi de campanie electorală, sau mai precis spus prima noapte, a adus şi prima confruntare “ideologică” iniţiată de către gloatele lui George Simion. Aflată în Piaţa Unirii, o bandă de AUR-işti i-a atacat verbal, iniţial, pe reprezentanţii Alianţei Dreapta Unită, care dădeau declaraţii de presă. De la atacurile verbale s-a trecut şi la cele fizice, viceprimarul Ruben Laţcău fiind bruscat de câţiva indivizi tocmai ieşiţi din caverne. Şi totul sub privirile “candidaţilor” Vlad Ţepeş şi Mihai Viteazul.

Fiindcă da, printre “candidaţii” de pe panourile electorale au apărut şi cei doi domnitori, dar şi Mircea cel Bătrân sau Avram Iancu, cu toţii sub sigla AUR. Cât de legal este acest demers ar trebui să se pronunţe cei care supraveghează corectitudinea acestor alegeri. Etic în mod cert nu este, cel puţin prin prisma faptului că toţi cei enumeraţi nu mai pot fi întrebaţi dacă sunt de acord să se înhăiteze cu alde Georgică, cel degrabă cerşetor de bani de la Gigi Becali.

Că această campanie electorală a început sub aceste auspicii nu e chiar suprinzător. Să ne amintim că hoardele AUR-iste au luat cu asalt Primăria Timişoara la începutul anului 2022, aşa cum au produs şi nişte proteste prin oraş în care urlau ca nişte dezaxaţi împotriva tuturor care nu se trag din “dacii liberi”. Astfel că ne putem aştepta în continuare la o astfel de campanie din partea cetelor de troglodiţi.

Culmea este că, pe marginea incidentului din noaptea de joi spre vineri, tot cei din AUR s-au dat „loviţi”, acuzând că ei au fost agresaţi. Ceea ce aminteşte exact de strategia unui alt AUR-ist conspiraţionist, vopsit (şi la propriu), dar şi la figurat în PNL-ist. Şi acesta, deşi duce cea mai mizerabilă campanie cu atacuri directe la persoană, se plânge că ar fi victima unor denigrări şi atacuri din partea Ocultei. Şi ca să nu existe dileme, pe reţelele de socializare mai mulţi indivizi insistă cu exact acelaşi mesaj: “Îl voi vota pe Robu ca să scăpăm de incapabilul şi bulangiul de Fritz. În rest votez AUR pe linie”. Un mesaj cât o campanie…

 

 

 

 

 

Share
Published by
Ino Ardelean

Recent Posts

Gata cu vacanța mare, de luni înapoi în bănci. Vezi structura noului an școlar

Anul școlar 2024-2025 va începe luni, 9 septembrie 2024, conform Ministerului Educației. Structura acestui an…

11 ore ago

STPT atenţionează din nou cu privire la oferte false legate de cardurile de călătorie

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) avertizează din nou călătorii cu privire la informațiile false…

13 ore ago

Maxagro a prezentat la Birda, în cadrul unui eveniment deosebit, cele mai noi utilaje agricole KWS/Foto

Ferma Maxagro din Birda a găzduit, în urmă cu câteva zile, un eveniment special, organizat…

14 ore ago

Casa de Cultură pregătește Ruga Timișoarei. Spectacole și concerte, dar și Jocul Rugii

Timișoara va sărbători peste o săptămână, duminică 15 septembrie, una dintre cele mai importante sărbători…

15 ore ago

Grădinițele din Timișoara își încep luni activitatea cu un plus de 200 de locuri disponibile.

Echipele Primăriei Timișoara au reparat săli de clasă vechi, dar și spații care stăteau închise…

15 ore ago