Opinii

Jurnal de campanie (19). Un consilier PSD din Dumbrăviţa s-a autodetonat: Nu s-a votat bugetul pentru a nu câştiga Horia Bugarin un nou mandat de primar

La Dumbrăviţa consilierii locali din opoziţie nu votează pentru interesele comunităţii, ci pentru a-l bloca pe primarul Horia Bugarin. A recunoscut-o chiar un consilier, oficial încă PSD, dar plecat din partid. El a admis că s-a votat împotriva alocării unor bani în bugetul comunei pentru reciclarea unor străzi, doar pentru ca primarul Horia Bugarin să nu mai câştige un mandat.

 „Domnul primar Bugarin a încercat să-şi promoveze un proiect care consta în reciclare de străzi, iar noi am refuzat să votăm acest lucru, să facem jocul primarului USR, care cu acest proiect şi-ar fi asigura încă un mandat”, a declarat Daniel Cionca, într-o dezbatere televizată.

Aşadar, s-a votat contra nu fiindcă procedura ar fi fost proastă, nu fiindcă nu ar fi fost oportună, nu fiindcă banii ar fost mulţi, în ultimă instanţă nu fiindcă n-ar fi adus un spor de confort locuitorilor Dumbrăviţei. Pur şi simplu s-a votat astfel, pentru a-l sabota pe primar să mai câştige un nou mandat. Trebuie spus că procedura în cauză, inovatoare din punct de vedere tehnologic, presupune reciclarea drumurilor pietruite. Pe acestea se pune un strat de piatră, peste care se așterne un start de material pe bază de ciment, amestecate ulterior de utilajul de reciclare. La final, drumul va fi tratat cu două emulsii care să îi confere rezistență.

De altfel, şi candidata PSD la Primăria Dumbrăviţa, samsara imobiliară Alina Sperlea, a afirmat recent că şi ea a cerut să nu fie votat bugetul pentru reciclarea drumurilor. Sperlea este consilieră din partea Pro România, fiind celebră pentru că, precum orice evazionist sau interlop care se respectă, nu are niciun venit declarat, potrivit declaraţiei de avere, dar vântură sute de mii de euro, doar în campania electorală.

„Eu le-am spus colegilor să nu-i votăm buget pentru reciclarea drumurilor”, a spus Sperlea la un podcast.

Concluzionând, asta este grija pentru locuitorii comunei candidatei PSD la terenurile Dumbrăviţei: îi lăsăm în gropi şi mocirlă, doar pentru a nu câştiga Bugarin alegerile.

 

 

 

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Surpriză pe lista PNL Timiș pentru Camera Deputaților. Criștian Bușoi trimis să candideze la Dolj

Biroul Permanent Național al PNL a aprobat, în această seară, listele de candidați la alegerile…

11 ore ago

Zilele Culturale Maghiare din Timișoara ediția a noua. Până duminică, în centru avem evenimente și concerte, dar și bucate alese/FOTO

Vineri, la Timișoara s-a deschis o nouă ediție, cea cu numărul 9, a Zilelor Culturale…

12 ore ago

La Universitatea de Vest s-a deschis noul an universitar/FOTO

Cei mai noi studenți care au început perioada de studenție la Universitatea de Vest Timișoara…

13 ore ago

Casa de Cultură Timișoara confirmă, Ruga Bănățeană ”laică” are loc pe 6 octombrie

Organizatorii Rugii Bănățene a Timișoarei, cel puțin partea artistică revin și confirmă că acțiunile ”amânate”…

17 ore ago

Ridicarea noului stadion din Calea Buziașului a ajuns la un sfert din total/FOTO

Un sfert din lucrările la noul stadion din Calea Buziașului au fost finalizate.  Construcția avansează…

17 ore ago

“UVT Liberty Marathon” modifică, sâmbătă şi duminică, traseele mai multor linii STPT

În perioada 28 – 29 septembrie, între orele 05:00 – 18:00, va avea loc evenimentul…

21 de ore ago