Sport

„Jaful” din tur şi gafele portarului din retur au decis promovata

Interes deosebit pentru returul dintre FC Bihor şi CSC Ghiroda în returul pentru a stabili numele promovatei în Liga secundă. Ca să nu mai fie problemele din tur, unda brigada condusa de Motan şi-a bătut joc de fotbal, federalii au trimis la toate cele cinci partide de baraj „fluieraşi” din prima ligă, iar acest meci a fost şi televizat.

Chiar şi aşa, centralul Horațiu Mircea Feșnic (Cluj-Napoca) l-a eliminat uşor încă din minutul 7 pe Petrişor Jichici pentru că şi-ar fi lovit dur adversarul în săritură… Cu un om în plus, atât de devreme în joc, era clar cine va fi echipa ce va urca în B. Totuşi, Ghiroda, cât a putut a stat în meci, Trandu şi Mancaş fiind aproape de gol până în minutul 40. În minutul 42, la o centrare banală, portarul Ciocan a greşit impardonabil, iar dintr-un unghi greu, Csaba Preklet a trimis cu capul în poartă. În prelungirile primei părţi, la o fază la care se putea ridica ofsaid la un jucător aflat în afară din joc care se afla pe direcţia mingii, Jurj a profitat şi a trimis la colţul scurt, pe lângă un portar care parcă s-a ferit. Ciocan a avut intervenţii bune în tot acest sezon, dar şi în acest joc, însă a greşit la ambele goluri.

În partea secundă, Trandu a fost la o palmă se înscrie de la peste 50 de metri, apoi Popovici putea reduce din diferenţă. În cele din urmă, să fie tacâmul complet, gazdele au mai primit un 11 metri, specialitatea casei, Gîdea stabilind scorul final, 3-0!

Aşadar, 3-0 şi 5-2 la general, iar Bihorul merge în Liga 2, în timp ce Ghiroda va afla în această seară dacă va merge în barajul de 4 care va stabili ultima promovată.

UPDATE: În urma rezultatelor din celelalte partide, Ghiroda va avea șansa să joace un baraj în patru, pentru ultimul loc care duce în liga secundă.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Cu bune şi rele. România la Euro 2024, între fotbal şi politică

Se spune că noi, românii, ne pricepem cel mai bine la fotbal şi politică. S-a…

2 ore ago

Creații vestimentare realizate de absolvenții Universității de Vest, ateliere de creație și sesiuni de face painting pentru copii, în Iulius Town

În această săptămână, în Iulius Town, viziunea tinerilor asupra lumii contemporane va fi reflectată prin…

2 ore ago

Acţiune de dezinsecţie terestră la Moşniţa Nouă

În perioada 8-12 iulie în localităţile aparţinând comunei Moşniţa Nouă va avea loc o acţiune…

3 ore ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 4 iulie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 04.07.2024, unde se vor executa reparaţii…

3 ore ago

Se repară mai multe școli și grădinițe din Timișoara

Mai multe unități educaționale din Timișoara vor intra, pe perioada verii, în reparație. Intervențiile au…

16 ore ago

Anca Todoni a pierdut în 65 de minute în faţa numărului 2 mondial. Totuşi, pentru timişoreancă limita e cerul

Nu a avut şansă de această dată şi nici noroc. Timişoreanca Anca Todoni a pierdut…

17 ore ago