Timp liber

Weekend plin la Iulius Town: Caravana Garfield, Timișoara Music Awards, meciurile Euro 2024, dar și alte surprize

Garfield își caută prietenii printre cineaștii din Iulius Town, Teatrul de păpuși revine cu o nouă scenetă pentru cei mici, iar Trenulețul Distracției continuă călătoriile pline de distracție în Iulius Mall. Nu uita că urmează și Timișoara Music Awards, pe a cărei scenă vor urca peste 50 de artiști, iar pe terasa de la food court vor fi proiectate meciurile de la EURO 2024! Tot în acest weekend, Asociația People Care organizează un eveniment despre siguranța rutieră și prevenirea consumului de alcool și droguri.

 Sâmbătă și duminică, 15 – 16 iunie, caravana Garfield sosește la Iulius Town Timișoara. Se anunță două zile de surprize în compania mascotei Garfield, care își așteaptă publicul, de la ora 12.00, în zona Atrium, cu multe zâmbete și face painting. Surprizele continuă la Trenulețul Distracției, care îi va transporta pe călători într-o cursă plină de amuzament. „Gara” se află în Atrium, iar mica garnitură funcționează de luni până vineri, în intervalul orar 16.00 – 21.00, iar sâmbăta și duminica, de la 10.00 – 14.00 și de la 16.00 – 20.00. Teatrul de Păpuși revine duminică, ora 11.00, în food court, unde va pune în scenă piesa „Peștișorul de aur”.

Sâmbătă de la ora 10.00, în parcarea VIP din proximitatea clădirii de birouri UBC 0, va fi o paradă moto, unde vor fi expuse trei mașini de raliu, dar și două camioane, în cadrul evenimentului Safe Roads – No Drugs, No Alcohol, Safe Travel. Voluntarii asociației vor discuta cu cei prezenți despre siguranța rutieră și despre prevenirea consumului de alcool și droguri.

Weekend-ul acesta în Iulius Town începe și Timișoara Music Awards, iar timp de trei zile de festival, peste 50 de artiști internaționali, naționali și locali vor urca pe scena aflată în parcarea VIP UBC3. Biletele sunt disponibile online pe site-urile iabilet.ro și livetickets.ro sau direct la intrare.   

Nu uita că în Iulius Town poți să vezi toate meciurile de la Euro 2024, pe terasa exterioară din zona food court-ului din Iulius Mall. Află mai multe pe site-ul Iulius Town!

 

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Meciul României la EURO 2024 se vede pe terasa exterioară din Iulius Town Timișoara

La primul meci al tricolorilor de la Campionatul European de Fotbal, timp de 90 minute,…

51 de minute ago

Căpitanul Austriei, jucător cu 14 trofee în carieră și vicecampion mondial U19, va juca în alb-violet

Un multiplu campion al Austriei și totodată căpitanul naționalei acestei țări se alătură lotului echipei…

2 ore ago

Timișoara, de la Caravaggio la Angus Young

Știu persoane pentru care Nicolae Robu însemna o cale mai scurtă pentru revenirea fotbalului timișorean,…

4 ore ago

Val de căldură şi în weekend, dar şi posibile furtuni în Timişoara

Vremea va rămâne deosebit de caldă şi în acest weekend, dar în unele regiuni, după…

4 ore ago

Afaceri locale de succes și transferul spre generațiile tinere/FOTO

Trei companii de succes din Vestul țării au luat parte la workshopul cu tema „Transferul…

4 ore ago

Continuă restricţiile de trafic din judeţul Timiş din cauza temperaturilor ridicate

Având în vedere avertizările meteorologice privind înregistrarea de temperaturi ridicate, emise de Administrația Națională de…

18 ore ago